in ,

X-faktor 2017 – Radics Gigi őket viszi az élő showba

Hirdetés
Hirdetés

Szombat este Radics Gigi választotta ki a mentorházban azokat a versenyzőket, akiket tovább visz magával.

Az X-Faktor 2017-es évadában teljesen megújultak a mentorház szabályai. A világon először Magyarországon, Simon Cowell engedélyével, mind a négy mentornak szerepe volt a döntésben, hogy egy-egy kategóriából kik jutottak az élő showba.

A fiúk közül először Barna Martin lépett a mentorok elé, aki Pápai Joci – Origo című dalát adta elő. Gáspár Lacit ez a produkció magával ragadta. Majd következett Mézes Norbert, aki Rihanna – Diamonds című slágerével próbálta lenyűgözni Gigit. A mentorok szerint az énekes nem adott ki magából mindent.

Kovács Pál a válogatón nagyon jól teljesített, ám a mentorházban Britney Spears – Baby One More Time dalválasztásával nem értettek egyet a mentorok. Gulyás Roland Linkin Park – Numb című szerzeményét adta elő. Produkciójától a lélegzete is elállt a mentoroknak.

Mézes Norbert folytathatja

Bereznay Dániel Shawn Mendes – Mercy című dalát választotta, ami után a mentorok mosollyal az arcukon engedték el a fiút. Nagy Krisztán utolsóként Billy Paul – Me And Mrs Jones című dalával rukkolt elő, Gigi odavolt a fiú produkciójáért. A meghallgatás után a mentorra nehéz döntés várt, hiszen az új szabályok értemében, csak két énekest választhatott, akiket biztosan visz az élő showba. Hosszas gondolkodás után Gigi végül Nagy Krisztiánt és Gulyás Rolandot választotta.

Barna Martint és Kovács Pált hazaküldte. Bereznay Dániel és Mézes Norbert sorsát pedig mentortársaira bízta. ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti úgy döntött, hogy Gigi csapatába Mézes Norbit juttatja be. Így Barna Matinnak, Kovács Pálnak és Bereznay Daninak a mentorházban véget ért a verseny.

Várjuk a kommentedet!

X-faktor 2017 – Gáspár Laci őket viszi az élő showba

X-faktor 2017 – Puskás Peti őket viszi az élő showba