in ,

X-faktor 2017 – Gáspár Laci őket viszi az élő showba

Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap este Gáspár Laci választotta ki a mentorházban azokat a versenyzőket, akiket tovább visz magával.

Gáspár Laci a zenekarokkal érkezett a mentorházba. A London Kids a Coldplay – Every Teardrop Is a Waterfall szerzeményével lépett fel a mentorház színpadára.

A mentorokat megosztotta a produkció. Ricco és Claudia minden érzelmét beletette Christina Aguilera – You Lost Me című dalába, a mentorok pedig elégedettek voltak. A Flórián Kvintett Caramel – Jelenés című slágerével próbálta meggyőzni Lacit, akinek egyik kedvence volt a csapat az előválogatókon. A Radio Mobster Nancy Sinatra – These Boots Are Made for Walkin’ dallal érkezett a mentorok elé.

Lacit meggyőzte a banda. Az M&M a Joyful Joyful című dallal rukkolt elő, de a produkciójuk nem sikerült tökéletesen. A Catchy Workshop a Valami kell című saját szerzeménnyel bizonyíthatott. A produkciók után Gáspár Laci nagy dilemmában volt, de végül sikerült döntenie. A mentor a Radio Mobstert és Ricco és Claudiát választotta. A Catchy Workshopot és az M&M-et hazaküldte.

A Flórián Kvintett és a London Kids sorsát pedig mentortársaira bízta, ők pedig hatalmas viták árán a London Kidset választották. Gigi nem volt hajlandó vállani ezt a döntés Laci előtt, így nem tartott mentortársaival az eredményhirdetésre. Végül a Catchy Workshop, az M&M és Flórián Kvintett számára véget ért az X-Faktor.

Várjuk a kommentedet!

Nesquik nyereményjáték –  nyerj FC Barcelona ereklyét! A játék október 31-ig tart

X-faktor 2017 – Radics Gigi őket viszi az élő showba