in ,

X-faktor 2017 – Puskás Peti őket viszi az élő showba

Hirdetés
Hirdetés

Szombat este Puskás Peti választotta ki a mentorházban azokat a versenyzőket, akiket tovább visz magával.

Az X-Faktor 2017-es évadában teljesen megújultak a mentorház szabályai. A világon először Magyarországon, Simon Cowell engedélyével, mind a négy mentornak szerepe volt a döntésben, hogy egy-egy kategóriából kik jutottak az élő showba.

Gigi után Puskás Petin volt a sor, hogy eldöntse, a 25 év felettiek kategóriájából kit visz magával az élő showba. Hegedűs Péter 2pac feat Dr.Dre – California Love slágerével lépett a mentorok elé.

A produkció alatt Peti majd kiugrott a bőréből. Vardanov David Sam Smith – Lay Me Down című szerzeményével próbálkozott, a mentorok szerint nem sok sikerrel.

Rékasi Dezső Michael Jackson, Justin Timberlake – Love Never Felt So Good című dalát adta elő, Gáspár Laci egy kis pluszt hiányolt a produkcióból. Snjezana Pecija Drake – Hotline Bling című nótáját választotta, de annyira izgult, hogy az a produkciója rovására ment. Berta Dániel Ricky Martin – She Bangs slágerével azonnal bebizonyította, hogy helye van az élő showban.

Péter lett a harmadik

Abaházi Nagy Lívia az Una furtiva lagrima (Szerelmi bájital) nagyívű operaáriájával próbálta elvarázsolni a mentorokat. Peti számára nem volt nehéz a választás, kit vigyen az élő showba, Berta Danit és Abaházi Nagy Líviát választotta. Vardanov Davidot és Rékasi Dezsőt hazaküldte.

Snjezana Pecija és Hegedűs Péter sorsát pedig mentortársaira bízta, ők pedig Pétert választották. Így Snjezana Pecija, Rékasi Dezső és Vardanov David számára véget ért az X-Faktor.

Várjuk a kommentedet!

X-faktor 2017 – Radics Gigi őket viszi az élő showba

Survivor 2017 – Iliász lett a győztes