in

Jégpályák éjszakája 2022 – infok itt!

Hirdetés

Jégpályák éjszakája 2022 – infok itt!

A Magyar Jégkorong Szövetség 2022-ben hatodszor szervezi meg a Jégpályák Éjszakáját, a legnagyobb hazai télisport-rendezvényt. A megállapodás értelmében az esemény névadó szponzora Magyarország piacvezető biztosítója, az Allianz Hungária Zrt. lesz. „Az Allianz számára fontos a sportökoszisztéma támogatása, mert a vállalat és a sport világa ugyanazokat az értékeket, a kiválóságot, a barátságot, a befogadást és a tiszteletet tartja fontosnak. Bízunk benne, hogy ezen az országos rendezvényen keresztül rengeteg mozogni vágyó találja meg a téli hónapokban űzhető sportolási és kikapcsolódási lehetőségeket” – jelentette ki Dorn Gabriella, az Allianz Hungária Zrt. marketing- és kommunikációs vezetője.

Az MJSZ 6 évvel ezelőtt, 2016-ban döntött úgy, hogy a nagy sikerű Múzeumok Éjszakájához és a Strandok Éjszakájához hasonlóan országos rendezvénysorozatot indít, amelyen mindenki korcsolyát húzhat. A VI. Jégpályák Éjszakája 2021-ben a koronavírus-járvány miatt elmaradt, ám 2022. január 22-én újra megrendezik az eseményt Allianz Jégpályák Éjszakája néven. Január utolsó előtti hétvégéjén országszerte több mint negyven helyszínen, köztük három kiemelt vidéki nagyvárosban – Debrecenben, Győrben és Veszprémben – várják a jeges sportok és programok szerelmeseit. A helyszínek többnyire meghosszabbított nyitva tartással, kedvezményes belépőkkel, DJ-kkel és jégdiszkóval várják az érdeklődőket.

A rutinos korcsolyázók több helyen megismerkedhetnek a jégkorong alapjaival is. Az esemény weboldalán, a jegpalyakejszakaja.hu oldalon minden pálya kapcsán pontos információkat találnak az érdeklődők.

Az esemény kiemelt fő helyszíne ezúttal is a budapesti Városligeti Műjégpálya, ahol többek között közönségkorcsolya és meghosszabbított nyitva tartás vár mindenkit. Emellett lesz kapura lövés, szlalompálya, Kahoot! kvízjáték, különböző ügyességi játékok, Xbox, VR-élmény – és értékes nyeremények is gazdára találnak. A program részeként kitelepül a Rádió1, 17:00 és 20:00 óra között Cooky Mix és kívánságműsor szól majd a hangszórókból. Az eseményen részt vesz a magyar jégkorongsport népszerű kabalafigurája, Csúszka is.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

The post Jégpályák éjszakája 2022 – infok itt! appeared first on Retromuzsika.hu.

Szólj hozzá!

Családi adókedvezmény 2022 nyomtatvány – infok itt!

Hány éves Szabó-Thomka Hanna? Íme a válasz!