in

Lejárt okmányok érvényessége 2022 – hasznos infok itt!

Hirdetés

Január 1-től hatályát veszti az okmányokról és ügyintézésről szóló kormányrendelet, ennek értelmében június 30-ig mindenkinek meg kell hosszabbíttatnia a lejárt okmányait, műszaki vizsgáját – szúrta ki a Magyar Közlönyben a napi.hu.

A közlöny szerint már nem lehet sokáig halogatni a lejárt okmányok megújítását, hatályát veszti ugyanis január 1-től a veszélyhelyzet miatt elrendelt, okmányokról és ügyintézésről szóló kormányrendelet.

Ennek értelmében a veszélyhelyzet ideje alatt a magyar hatóság által kiállított, Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos okmányok, a forgalmi engedélybe bejegyzett műszaki vizsga érvényessége és a diákigazolványok a veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig lehettek érvényesek – írja a lap.

A friss rendelet szerint azonban a  magyar hatóság által kiállított, Magyarország területén hatályos, 2020. március 11. és 2020. július 3. között lejárt, vagy 2020. november 4. és 2022. május 31. között lejárt vagy lejáró hivatalos okmány, ideértve a forgalmi engedélybe bejegyzett műszaki érvényességi időt is 2022. június 30-ig érvényes.

Forrás: Lejárt okmányok érvényessége 2022

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

The post Lejárt okmányok érvényessége 2022 – hasznos infok itt! appeared first on Retromuzsika.hu.

Szólj hozzá!

Családi adókedvezmény 2022 nyomtatvány – infok itt!

Hány éves Szabó-Thomka Hanna? Íme a válasz!