in

Így még nem szólalt meg Freddie dala – egy nagyszerű lehetőség

Szeretnéd Freddie-vel közösen előadni az Eurovíziós Dalfesztivál magyar dalát, a Pioneert? Itt a lehetőség!

Készíts videót, melyben elénekled a Pioneer című dal refrénjét, és küldd el április 26-ig a [email protected] email címre. A dal zenei alapját megtalálod ITT.

A győztest maga Freddie választja majd ki, a nyeremény pedig egy közös produkció lesz az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulójával, amelyre április 28-án kerül sor.

Legyél Te a legjobb, és nyerj!

*Felhasználási feltételek:


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

A jelentkező szavatolja, hogy a Regisztráció során feltöltött hang, vagy kép-és hangfájl tekintetében a felhasználási jogokkal rendelkezik. A feltöltött fájlok felhasználásának jogosságáért, illetve egyéb jogosultak felé a szerzői vagy egyéb jogcímen felmerülő díjak mindenkori megfizetéséért kizárólag a jelentkezőt terheli a felelősség. A jelentkező által feltöltött tartalom és az ahhoz kapcsolódó személyes adat nem sértheti harmadik személy szerzői és egyéb jogait. A Jelentkező a feltöltéssel hozzájárul ahhoz, hogy az MTVA, így a közszolgálati médiaszolgáltató a feltöltött tartalmat kizárólagosan, térítésmenetesen, tér és időbeli korlátozás nélkül, a nyilvánossághoz közvetítésre alkalmas bármely technológia útján korlátlan számban nyilvánossághoz közvetítse, valamint a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben rögzített valamennyi ismert felhasználási módon[így különösen földi és/vagy műholdas sugárzással vagy bármely más módon – a hozzáférés lehetőségét a nyilvánosság tagjai számára egyénileg megválaszthatóan is – történő nyilvánossághoz közvetítéssel, átdolgozással, kiadással, bármely ismert eljárással (pl. kép- vagy hangfelvételen rögzítéssel, illetve számítógéppel vagy elektronikus adathordozóra másolással) történő többszörözés és a többszörözött műpéldányok terjesztésének (beleértve azok forgalomba hozatal céljából az országba történő behozatalát is) útján] felhasználja.

Szólj hozzá!

Ádám keresi Évát – érdekességek az első adás játékosairól

Virtuózok 2016 második adás – így folytatódik a műsor