in

Ádám keresi Évát – érdekességek az első adás játékosairól

Macsó alpinista, recepciós és szingli ügyintéző: íme az Ádám keresi Évát első három szereplője!

Társkeresés tabuk, álszemérmeskedés és előítéletek és persze cenzúra nélkül: április 25-én indul a nudirandi, az Ádám keresi Évát a VIASAT3-on! Íme a hétfői adás három szereplője.

Petra (22)

Budapesten él, egy szoláriumban dolgozik recepciósként. Szabadidejében a barátaival lóg és nagyon szeret plázákban csavarogni. Petra reméli, hogy a szigeten rátalál a szerelem és nagyon bízik abban, hogy ebben a trópusi paradicsomban gyönyörű férfiak fogják körülvenni.

Petra a szépen kidolgozott testű, barna hajú, barna szemű, kreol bőrű pasikra bukik. A kopasz férfiaktól kivan, ám kedvenc színésze mégis Jason Statham. Az elutasítást jól viseli, akkor is, ha esetleg nagyon tetszett neki az illető. Petra egyáltalán nem bírja a piát, nem is nagyon szokott inni. Ha netán mégis, akkor saját bevallása szerint ribancosan viselkedik.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Josie (23)

A 23 éves budapesti srác mostanáig az építőiparban dolgozott, de idén váltani készül: szeretné elkezdeni a testőriskolát, és emellett szívesen tevékenykedne önkéntes tűzoltóként is. Reményei szerint a szigeten megtalálja azt, akit keres – mint elmondta, eddig ruhában próbálkozott, de úgy nem sikerült társra találnia.

A sötét hajú, természetes lányokat szereti, de nincs ellenére a szilikon sem.  Utálja a kétszínű, hisztiző, és „sípoló” csajokat, és az is fontos neki, hogy „ne legyen buta a lány, lehessen vele beszélgetni”.  A szex nagyon fontos számára, mint fogalmazott: „ha az nem működik, kapcsolat sincs”.

Anett (26)

Anett szintén Budapesten él, ügyfélszolgálati ügyintéző. A szigeten egy partnert szeretne találni: egy kellemes fiút, akivel el tudja tölteni a hétköznapokat.

Anett két éve szingli. Azt mondja, hogy nagyon nehéz megtalálni az ideális partnert, aki szerinte őszinte, határozott, humoros és mindenképpen tetovált. Az ugyanis Anett szerint furcsa, ha egy férfin nincs tetkó. Hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra, az ágyban pedig szeret mindent kipróbálni és kedveli a vadabb szexet. Nem tartja magát pletykásnak, de ha őt beszélik ki, arra vehemensebben reagál, nem hagyja magát.

Ádám keresi Évát – április 25-től minden hétfőn 22 órától a VIASAT3-on – kitakarás nélkül!

Szólj hozzá!

SPAR, INTERSPAR – zajlik az Activia nyereményjáték

Így még nem szólalt meg Freddie dala – egy nagyszerű lehetőség