in

Virtuózok 2016 második adás – így folytatódik a műsor

Folytatódik a küzdelem, most a kicsik (6-12 évesek) korcsoportjában!

Április 22-én, pénteken 20:35-kor a második elődöntővel folytatódik a Virtuózok új szériája. Ezúttal a kicsik mérik össze tehetségüket a zsűri előtt. Vajon ki lesz az a kilenc gyermek, aki továbbjut a középdöntőbe?

Addig is szavazz kedvencére a tinik korcsoporton belül a Virtuózok applikáción keresztül! Az app-ért kattints ide!

Az idei Virtuózokra csaknem kétezren jelentkeztek nemcsak Magyarországról, hanem Európa számos más országából is. A Virtuózokba három korcsoportban nevezhettek a klasszikus zenét művelő fiatalok. Az I. korcsoportban a 6 és 12 év közötti gyerekek mérhetik össze hangszeres vagy énektudásukat. A II. korcsoportba a 13 és 17 év közötti fiatalok nevezhettek, míg a 18 és 23 év közöttiek alkotják a III. korcsoport mezőnyét. Az énekesek esetében a felső korhatár 28 év volt.

A Virtuózok, Magyarország első komolyzenei tehetségkutató műsora 2014-ben debütált a közmédiában. A műsorban a hagyományos tehetségkutatókkal szemben kizárólag a klasszikus zenei képzettség és tehetség számít. A tehetségkutatás mellett a Virtuózok továbbra is azt tartja alapvető céljának, hogy minél szélesebb körben megismertesse és megszerettesse a klasszikus zenét a nézőkkel.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!
Szólj hozzá!

Így még nem szólalt meg Freddie dala – egy nagyszerű lehetőség

Megdöbbentő döntés a 61. Eurovíziós Dalfesztivál kapcsán