in

Gólkirályság 5. rész videa – nézd meg online!

Gólkirályság 5. rész videa – nézd meg online!

A Gólkirályság című heti sorozatban, Lovas Rozi főszereplésével egy nagyközség focicsapatának életébe kapunk bepillantást, akitől mindenki csodát vár, persze mindenki a saját érdekeit szem előtt tartva.

Az RTL sikersorozatának, A mi kis falunk alkotóinak vadonatúj sorozata Gólkirályság címmel január 7-én 20 órától érkezik az RTL-re. (Gyártó: Scoptor Film, rendező/kreátor: Kapitány Iván) A sorozat egy focicsapat bajnoki szezonjának végét mutatja be, ahol mindenkinek be kell bizonyítani, hogy alkalmas arra, amit várnak tőle, hogy a klub érdekeit mindennél előrébb helyezi és hogy a focival tényleg a mennybe… azaz a gólkirályságba lehet jutni. A csemberiek harca minden fronton zajlik, az ellenfelekkel, magukkal, a csapat körüli haszonlesőkkel és a szponzorokkal, meg a helyi fontos emberekkel.

Csembernek, ennek a kedves, de különösképpen nem jelentős nagyközségnek az életét két nagy várakozás határozza meg. Az egyik, hogy nagyközségből végre várossá váljanak, a másik pedig még az elsőnél is kétségesebb, hogy a helyi focicsapat, a Csember FC feljebb jusson a másodosztályból és NB1-es csapat legyen. Ám egyszer csak úgy tűnik, hogy a csemberiekre rámosolyog a szerencse, és a futballcsapatuknak matematikai esélye lesz arra, hogy feljusson az első osztályba. A hirtelen jött lehetőség azonban veszélybe került, ám a csemberi leleményeség határtalan és gyorsan rájönnek, hogy a szezon vége előtt hogyan szerezhetnek a csapatuknak egy titkos csodafegyvert. A titkos csodafegyver aztán jön, lát – és mindenkit meglep.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

2023.02.04., Szombat 20:00

1. évad

5. rész

Géza, a polgármester verekedésbe, majd kínos magyarázkodásba keveredik, és kénytelen a szeretőjét és egy idegen férfit összehozni, hogy a felesége ne fogjon gyanút.

Miközben a csapat új, fontos meccsre készül és a polgármester új párt talál Vicának, a csapatnál kipróbálnak – erőnlét-növelő okokból – egy csodaszert, ami valóban hatásos. Csak nem úgy, ahogyan szerették volna.

A végén egy ájulás vajon mindent megváltoztat?

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalon.

Nézd vissza – Gólkirályság

Szólj hozzá!

Csináljuk a fesztivált!-döntő 2022 – Agárdi Szilvi, a győztes: “Hálás vagyok, hogy….”

Gólkirályság 7. rész videa – nézd meg online!