in

Gólkirályság 7. rész videa – nézd meg online!

Gólkirályság 7. rész videa – nézd meg online!

A Gólkirályság című heti sorozatban, Lovas Rozi főszereplésével egy nagyközség focicsapatának életébe kapunk bepillantást, akitől mindenki csodát vár, persze mindenki a saját érdekeit szem előtt tartva.

Az RTL sikersorozatának, A mi kis falunk alkotóinak vadonatúj sorozata Gólkirályság címmel január 7-én 20 órától érkezik az RTL-re. (Gyártó: Scoptor Film, rendező/kreátor: Kapitány Iván) A sorozat egy focicsapat bajnoki szezonjának végét mutatja be, ahol mindenkinek be kell bizonyítani, hogy alkalmas arra, amit várnak tőle, hogy a klub érdekeit mindennél előrébb helyezi és hogy a focival tényleg a mennybe… azaz a gólkirályságba lehet jutni. A csemberiek harca minden fronton zajlik, az ellenfelekkel, magukkal, a csapat körüli haszonlesőkkel és a szponzorokkal, meg a helyi fontos emberekkel.

Csembernek, ennek a kedves, de különösképpen nem jelentős nagyközségnek az életét két nagy várakozás határozza meg. Az egyik, hogy nagyközségből végre várossá váljanak, a másik pedig még az elsőnél is kétségesebb, hogy a helyi focicsapat, a Csember FC feljebb jusson a másodosztályból és NB1-es csapat legyen. Ám egyszer csak úgy tűnik, hogy a csemberiekre rámosolyog a szerencse, és a futballcsapatuknak matematikai esélye lesz arra, hogy feljusson az első osztályba. A hirtelen jött lehetőség azonban veszélybe került, ám a csemberi leleményeség határtalan és gyorsan rájönnek, hogy a szezon vége előtt hogyan szerezhetnek a csapatuknak egy titkos csodafegyvert. A titkos csodafegyver aztán jön, lát – és mindenkit meglep.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

2023.02.18., Szombat 20:00

1. évad 7. rész

Amikor nagy a baj, akkor vajon közel a segítség?

Vagy olyan nagy zűrbe keveredtek, hogy ebből senki nem tudja kimenteni a fiúkat?

A legfontosabb a minden részletet feltáró vallomás.

De a nagy vallomások kicsit túl sok mindenre derítenek fényt és kiderül, hogy nem csak Gézának, de a feleségének, Ritának is megvannak a maga kis erotikus titkai.

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalon.

Nézd vissza – Gólkirályság

Szólj hozzá!

Gólkirályság 5. rész videa – nézd meg online!

hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámok eheti – 5. hét: 2023.02.05