in

FK Vojvodina – MTK Budapest FC: 3-1 (végeredmény)

FK Vojvodina – MTK Budapest FC: 3-1 Továbbjutó: Vojvodina 3-1-es összesítéssel.

Összeállítások

FK Vojvodina Novi Sad: Zakula – Vaszilics, Pankov, Nasztics, Djurics – Ivanics, Sztaniszavljevics, Szekulics, Makszimovics – Mrdakovics, Stamenics

Vezetőedző: Zlatomir Zagorcsics
Cserék: M. Kordics – Lakicsevics, Dinga, Puskarics, Palocsevics, Babics, S. Kordics

MTK Budapest FC: Hegedűs – Grgic, Vukmir, Bese, Vadnai – Thiam, Strestik, Kanta, Vass – Varga, Torghelle


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Vezetődező: László Csaba

Cserék: Groppioni – Nagy, Hajdú, Szamári, Schrammel, Myke, Gera

Játékvezetők: Hansen – Knutsen, Ytterland – Nilsen

Végeredmény: 3-1

4. perc Az MTK gólt szerzett! Gólszerző STRESTIK.
14. perc A Vojvodina gólt szerzett! Gólszerző SZTANISZAVLJEVICS.

41. perc A Vojvodina gólt szerzett! Gólszerző MRDAKOVICS.

Jól kezdett az MTK, egészen pontosan góllal. Strestik szép fejessel vette be a Vojvodina kapuját, és ez kicsit meg is zavarta a hazaiakat, de csak 10 percre volt szükségük az egyenlítésre, amikor is Hegedűs benézett egy ívelt szabadrúgást.

Ezután szinte folyamatosan fölényben játszott a Vojvodina, és ez góllá is érett a hajrában, Mrdakovics találata már a hazaiak továbbjutását jelenti jelen állás szerint.

Bízzunk benne, hogy László Csaba megtalálja megfelelő taktikát a második félidőre, a hazai csapat korántsem verhetetlen, de az MTK játéka egyelőre kevésnek tűnik az egyenlítéshez. -írja az onlajnok.com

51. perc A Vojvodina gólt szerzett! Gólszerző IVANICS.

A Vojvodina teljesen megérdemelten jutott tovább.

Pedig jól kezdett az MTK, egészen pontosan góllal. Strestik szép fejessel vette be a Vojvodina kapuját, és ez kicsit meg is zavarta a hazaiakat, de csak 10 percre volt szükségük az egyenlítésre, amikor is Hegedűs benézett egy ívelt szabadrúgást.

Ezután szinte folyamatosan fölényben játszott a Vojvodina, és ez góllá is érett a hajrában, Mrdakovics találata már a hazaiak továbbjutását jelentette még szünet előtt.

A második félidőben is fölényben játszott a Vojvodina, sokkal veszélyesebben futballoztak a szerbek, a harmadik góljuk eldöntötte a kérdéseket már az 51. percben. Az MTK ötlettelenül küzdött, és egy-két akciótól eltekintve teljesen veszélytelen volt a hazai kapura.

Így a Vojvodina a továbbjutó 3:1-es összesítéssel, az MTK búcsúzik az európai kupaküzdelmektől.- írja az onlajnok.com

Előzmények

Július 9-én csütörtökön, 20:15-től élőben közvetíti a Duna Word az FK Vojvodina – MTK Budapest FC selejtező labdarúgó-mérkőzést.

Az MTK a múlt héten hazai pályán gól nélküli döntetlenre végzett a szerb Vojvodina ellen, Kanta József csapatkapitány a kék-fehér klub honlapjának azt mondta, fontos, hogy nem kaptak gólt, mert így egy idegenben szerzett találat aranyat érhet.

“Akinek inába száll a bátorsága attól, hogy sok néző előtt kell pályára lépnie, annak kár is volt elkezdenie focizni” – jelentette ki a középpályás arra reagálva, hogy a Vojvodina stadionjában nagyjából 20 ezer hazai drukker előtt kell majd kiharcolniuk a továbbjutást.

“Tudjuk, hogy a lelátón nagy többségben nem nekünk fognak szurkolni, de biztosan feldob majd minket a jó hangulat, és reméljük, hogy a legkitartóbb MTK-szurkolók idegenbe is elkísérik a csapatot.”

Szólj hozzá!

Szutjeszka Niksics – DVSC: 2-0 (végeredmény)

FTC – Go Ahead Eagles: 4-1 (végeredmény)