in

Szutjeszka Niksics – DVSC: 2-0 (végeredmény)

Hirdetés

Szutjeszka Niksics – DVSC: 2-0. Továbbjutó: Debrecen 3-2-es összesítéssel.

Összeállítások:

FK Sutjeska Nikšić: Radovics-Ognjanovics,Lukics,Szofranac,Stipejepovics-Nikolics,Bozovics,Kovacevics,Fukui,Vucsics-Vujovics
Vezetőedző: Dragoslav Albijanics
Cserék: Licsina-Kosovics,Karadzsics,Vorotovics,Loncar,Csukovics,M.Vucsics

Debreceni VSC: Verpecz- Jovanovic, Mészáros, Brkovic, Korhut-Varga-Bódi,Szakály-Sidibé,Kulcsár,Horváth
Vezetőedző:Kondás Elemér
Cserék: Radosevic-Balogh,Tisza,Szécsi,Morozov,Nagy Z.,Zsidai

Játékvezetők: Lambrechts – De Rocker, de Weirdt

A mérkőzés végeredménye: 2-0

Az első félidő után nem látszott az ami bekövetkezett,hogy a magyar csapatnak a végén kapaszkodnia kell a továbbjutás érdekében.A második félidő a hazai csapaté volt gólokat szerzett,a DVSC játékosai mintha nem lettek volna a pályán,bár ha Sidibe a két ordító zicceréből egyet belő akkor nem lett volna gond a végén.A két gól után a hazaiak vérszemet kaptak és közel álltak az egyenlítéshez.A piros -fehérek jutottak azonban a második fordulóba , de ennél többet kell mutatniuk a következő mérkőzéseken. – közölte az onlajnok.com

53. perc: A Sutjeska gólt szerzett! MASATO FUKUI kap jó labdát a 16-osnál és ballal szép gólt lő a hosszú sarokba.

81. perc A Sutjeska gólt szerzett! DRASKO BOZOVICS a büntetőt a kapu jobb oldalába lövi.

Előzmények

Július 9-én csütörtökön, 17:30-től élőben közvetíti a Duna Word az Szutjeszka Niksics –DVSCFC selejtező labdarúgó-mérkőzést.

A Debrecen a hazai 3-0-s siker után a kettős győzelem reményében utazott el a montenegrói Sutjeska Niksic otthonába. Dusan Brkovic, a hajdúságiak szerb védője úgy vélte, szép lenne két megnyert találkozóval kiharcolni a továbbjutást, de a Niksic az első meccsen sem adta meg magát könnyen.

“El tudom képzelni, hogy rögtön letámadnak minket, ezért a védekezésre figyelnünk kell, a megszerzett labdákkal pedig jól kell sáfárkodni. Mindenki tisztában van vele, hogy a háromgólos előny ellenére sem szabad félvállról venni a mérkőzést” – összegzett a dvsc.hu-nak a múlt heti összecsapáson eredményes Brkovic.

A debreceniek első gólját szerző Bódi Ádám kitért rá, hogy vélhetően nagy hőségben kell majd pályára lépniük Montenegróban, de mivel az első meccsen a szünet után ment nekik jobban a játék, úgy véli, a játékosok kondíciójával nincs probléma.

“Nagyon figyelnünk kell odakint, masszív védekezésből kell építkeznünk, és fontos lenne, hogy ott is szerezzünk egy gólt, mert akkor már valóban komoly előnybe kerülnénk” – tette hozzá a középpályás.

Nézd online ITT.

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Zajlik a PENAC nyereményjáték

FK Vojvodina – MTK Budapest FC: 3-1 (végeredmény)