in

FTC – Go Ahead Eagles: 4-1 (végeredmény)

FTC – Go Ahead Eagles: 4-1 Gyakorlatilag fél gőzzel játszva is magabiztosan nyeri meg ezt a meccset és jut tovább a Fradi az Európa-liga selejtezőben. 

Összeállítások:

Ferencvárosi Torna Club: Dibusz – Dilaver, Nalepa, Leandro, Ramírez – Busai, Somália – Varga R., Gera Lamah – Böde. Vezetőedző: Thomas Doll.
Cserék: Jova (kapus), Nagy Dominik, Hajnal, Gyömbér, Nagy Á., Haraszti, Ugrai

Go Ahead Eagles: Cummins – Nieuwpoort, Schenk, Vriends, Teijsse – Duits, Rijsdijk, Türüc – Van Overbeek, Schalk, Wolters. Vezetőedző: Dennis Demmers
Cserék: Schmitz (kapus), Lambooij, Van der Meer, Van Ewijk, Hamdaui, Ten Den, De Bondt

Játékvezetők: Bojan Pandžić (Stefan Hallberg, Joakim Flink; 4.jv.: Johan Hamlin – valamennyien svédek).


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Végeredmény: 4-1

4. perc A Fradi gólt szerzett! Gólszerző GERA. Ramírez adott be balról, a védők elvétették a labdát, amely Varga lábáról GERA ZOLTÁN elé került és Ő mintegy 14 méterről, jobbal biztosan lőtt a kapu jobb oldalába! 1-0
21. perc A Fradi gólt szerzett! Gólszerző BÖDE.
45. perc A Fradi gólt szerzett! Gólszerző BUSAI.

Semmit sem bízott a véletlenre a Ferencváros együttese, gyors góllal már gyakorlatilag az elején eldöntötte a vitás kérdéseket, majd további szép akciók végén újabb találatokkal gyakorlatilag bebiztosította a továbbjutást. Innentől kezdve a második félidőben már jöhet a szép játék. – írja az onlajnok.com

88. perc A Fradi gólt szerzett! Gólszerző HARASZTI. A frissen beállt HARASZTI ZSOLT kapott labdát és két jó csel után, jobbal, 14 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot! 4-0

93. perc Az Eagles gólt szerzett!Gólszerző TÜRÜC.

A második félidőben szinte már edzőmérkőzés jelleget öltött az összecsapás, még Lamah kihagyott 11-ese is belefért, majd Haraszti góljával már négygólos volt az FTC előnye. A végén a vendégek még szépítettek, de a Fradi továbbjutását ez már nem befolyásolta.

Továbbjutott tehát a Ferencváros 5-2-es összesítéssel. – írja az onlajnok.com

Előzmények

Július 9-én csütörtökön, 20:10-től élőben közvetíti a Duna az FTC – Go Ahead Eagles UEFA selejtező labdarúgó-mérkőzést.

A Go Ahead Eagles vezetőedzője azt mondta, szeretnének örömet szerezni szurkolóiknak, de csakis bátrabb játékkal vehetik sikerrel csütörtökön a Ferencváros elleni Európa Liga-selejtező visszavágót.

A találkozót zárt kapuk mögött rendezik

Dennis Demmers elmondta, a magyar csapat vasárnapi teljesítménye, amelyet a Videoton elleni 3-0-ra megnyert Szuperkupa-mérkőzésen mutatott, figyelemre méltó, ugyanakkor nekik a saját játékukra kell koncentrálni. Hozzátette, az első mérkőzésen – amelyen 1-1-es döntetlen született – kissé visszafogott teljesítményt nyújtott az együttese, amelynek a visszavágón mindenképpen többet kell birtokolnia a labdát ahhoz, hogy sikeresen szerepeljen.

A találkozót zárt kapuk mögött rendezik meg, a szakember megjegyezte, nagyon sajnálja, hogy rajtuk kívül álló okok miatt ezzel őket is büntetik, ugyanakkor tisztában van a szabályokkal, amelyeket mindenkinek be kell tartania.

“Legalább talán a játékosok meg is hallják, amit mondok” – viccelődött a szakember hozzátéve, hogy Hollandiában óriáskivetítőkön követhetik majd figyelemmel az összecsapást a szurkolók, akiknek szeretnének örömet szerezni.

Sander Duits, az együttes futballistája megjegyezte, nagyon sajnálja, hogy nem lehetnek nézők a mérkőzésen, ugyanis gyönyörűnek tartja a Groupama Arénát, ahol hatalmas élmény lehet játszani. Hozzátette, az, hogy zárt kapuk mögött rendezik meg az összecsapást, talán számukra jelent így előnyt.

Az első találkozón talán kissé lebecsülték a Ferencvárost, de ezt a hibát nem követik el újra – mondta.

A visszavágót csütörtökön 20.30 órától rendezik a Groupama Arénában. Azért zárt kapuk mögött, mert az FTC-t a tavalyi, Rijeka elleni EL-mérkőzésen történt szurkolói viselkedés miatt ezzel büntette az európai szövetség.

Szólj hozzá!

FK Vojvodina – MTK Budapest FC: 3-1 (végeredmény)

Eurojackpot nyerőszámok 28. hét: 2015. július 10.