in

Elcserélt élet 68. rész videa – nézd meg online

Hirdetés

Elcserélt élet 68. rész videa – nézd meg online.

Christian 18 évesen tudja meg, hogy van egy ikertestvére, Renato, akit egy gazdag család fogadott örökbe, míg ő árvaházba került.

A sors úgy hozza, hogy a két testvér egymásra talál Rióban, ám amikor Renato kihívja maga ellen a sorsot, és élete tragikus hirtelenséggel véget ér, Christiannak nem marad választása.

A saját és szerettei életének a megóvása érdekében kénytelen elfoglalni Renato helyét. Ez azért különösen nehéz, mert fel kell adnia az igaz szerelmét, Larát, és el kell játszania a gazdagok ismeretlen világában a magabiztos, nemtörődöm ficsúr szerepét, ami teljesen ellentétes a személyiségével.

Keress pénzt kérdőívek kitöltésével
Próbáld ki INGYEN

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a Videa oldalán

Elcserélt élet 1. évad 68. rész tartalma

2022.11.25., Péntek 16:35 – 68. rész

Barbara figyelmetlensége miatt a gyámügy elveszi Ludmilát. Cecilia nem bírja elviselni, hogy a szülei újra összejöttek és rábólint a milánói felkérésre. Kiderül, hogy Renatónak viszonya volt Stephanyval, emiatt vége a házasságuknak Barbarával és veszélybe kerül az elnöki pozíciója is a Redentornál. Thaiane állást kap egy fogadóban. Renato beszélni akar Larával, de csak Nocát találja otthon. Felipe rossz hírrel hívja fel a nagymamáját. Ravi véletlenül összefut Hannibállal és Noca átértékeli a kapcsolatát a férfival.

Nézd vissza az epizódokat – RTL Elcserélt élet

Ez a cikk Elcserélt élet 68. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Elcserélt élet 67. rész videa – nézd meg online

Elcserélt élet 69. rész videa – nézd meg online