in

Elcserélt élet 67. rész videa – nézd meg online

Elcserélt élet 67. rész videa – nézd meg online.

Christian 18 évesen tudja meg, hogy van egy ikertestvére, Renato, akit egy gazdag család fogadott örökbe, míg ő árvaházba került.

A sors úgy hozza, hogy a két testvér egymásra talál Rióban, ám amikor Renato kihívja maga ellen a sorsot, és élete tragikus hirtelenséggel véget ér, Christiannak nem marad választása.

A saját és szerettei életének a megóvása érdekében kénytelen elfoglalni Renato helyét. Ez azért különösen nehéz, mert fel kell adnia az igaz szerelmét, Larát, és el kell játszania a gazdagok ismeretlen világában a magabiztos, nemtörődöm ficsúr szerepét, ami teljesen ellentétes a személyiségével.

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a Videa oldalán

Elcserélt élet 1. évad 67. rész tartalma

2022.11.24., Csütörtök 16:35 – 67. rész

Lara a csók miatt gyötrődik, pedig még nem is tudja, hogy ez mekkora zűrhöz vezet majd. Noca kénytelen felfedni, mi történt a múltjában, de a félelmei ellenére korántsem biztos, hogy ezzel rosszul jár. Úgy tűnik, nem sokáig maradhat titokban Christian és Stephany viszonya, amihez Roney-nak is lesz egy-két keresetlen szava. Elenice nagyon rossz hírt kap, míg Barbarát továbbra is leköti a féltékenykedés, Rebeca pedig a volt férje visszatérését nem nézi jó szemmel.

Nézd vissza az epizódokat – RTL Elcserélt élet

Ez a cikk Elcserélt élet 67. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Elcserélt élet 66. rész videa – nézd meg online

Elcserélt élet 68. rész videa – nézd meg online