in

Elcserélt élet 69. rész videa – nézd meg online

Hirdetés

Elcserélt élet 69. rész videa – nézd meg online.

Christian 18 évesen tudja meg, hogy van egy ikertestvére, Renato, akit egy gazdag család fogadott örökbe, míg ő árvaházba került.

A sors úgy hozza, hogy a két testvér egymásra talál Rióban, ám amikor Renato kihívja maga ellen a sorsot, és élete tragikus hirtelenséggel véget ér, Christiannak nem marad választása.

A saját és szerettei életének a megóvása érdekében kénytelen elfoglalni Renato helyét. Ez azért különösen nehéz, mert fel kell adnia az igaz szerelmét, Larát, és el kell játszania a gazdagok ismeretlen világában a magabiztos, nemtörődöm ficsúr szerepét, ami teljesen ellentétes a személyiségével.

JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a Videa oldalán

Elcserélt élet 1. évad 69. rész tartalma

2022.11.28., Hétfő 16:35 – 69. rész

Edgar közös hétvégét tervez Rebecával, aki azonban szakít vele, mert Felipe betegsége miatt a fiú mellett akar lenni. Lara kezdi elveszíteni a reményt, hogy egy rendes fiút találjon, aztán észreveszi, hogy végig ott volt az orra előtt. Kimondják Renato és Barbara válását, ám a férfi egyedülálló apaként harcolni akar Ludmiláért. Elenice zavartságát már Barbara is észreveszi. Nicole vakrandira megy egy randiapp segítségével. Renato befekteti Elenice-t egy klinikára és elérkezettnek látja az időt, hogy felfedje előtte az igazat.

Nézd vissza az epizódokat – RTL Elcserélt élet

Ez a cikk Elcserélt élet 69. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Elcserélt élet 68. rész videa – nézd meg online

A sors játéka 3. rész magyarul videa – nézd meg online