in

Elcserélt élet 66. rész videa – nézd meg online

Elcserélt élet 66. rész videa – nézd meg online.

Christian 18 évesen tudja meg, hogy van egy ikertestvére, Renato, akit egy gazdag család fogadott örökbe, míg ő árvaházba került.

A sors úgy hozza, hogy a két testvér egymásra talál Rióban, ám amikor Renato kihívja maga ellen a sorsot, és élete tragikus hirtelenséggel véget ér, Christiannak nem marad választása.

A saját és szerettei életének a megóvása érdekében kénytelen elfoglalni Renato helyét. Ez azért különösen nehéz, mert fel kell adnia az igaz szerelmét, Larát, és el kell játszania a gazdagok ismeretlen világában a magabiztos, nemtörődöm ficsúr szerepét, ami teljesen ellentétes a személyiségével.

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a Videa oldalán

Elcserélt élet 1. évad 66. rész tartalma

2022.11.23., Szerda 16:35 – 66. rész

Erica a legfőbb feladatának érzi, hogy segítsen a húgának, amelyben Christian is támogatja, de a férfi jószándéka nem lesz igazán kifizetődő számára. Lara ismét a jövőt vizslatja, de nagymamája jóslatait nem tudja, hova tenni, míg Noca a saját szerelmi életével próbál zöldágra vergődni. Ilana nem meri felvállalni a kapcsolatát mások előtt, ami konfliktushoz vezet, míg Breno már szintén máshol keresi a boldogságot. Cecilia és Rebeca életében felbukkan egy rég nem látott személy, Barbara pedig az újdonsült jövevénnyel nem tud mit kezdeni.

Nézd vissza az epizódokat – RTL Elcserélt élet

Ez a cikk Elcserélt élet 66. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Elcserélt élet 65. rész videa – nézd meg online

Elcserélt élet 67. rész videa – nézd meg online