in

Elcserélt élet 65. rész videa – nézd meg online

Elcserélt élet 65. rész videa – nézd meg online.

Christian 18 évesen tudja meg, hogy van egy ikertestvére, Renato, akit egy gazdag család fogadott örökbe, míg ő árvaházba került.

A sors úgy hozza, hogy a két testvér egymásra talál Rióban, ám amikor Renato kihívja maga ellen a sorsot, és élete tragikus hirtelenséggel véget ér, Christiannak nem marad választása.

A saját és szerettei életének a megóvása érdekében kénytelen elfoglalni Renato helyét. Ez azért különösen nehéz, mert fel kell adnia az igaz szerelmét, Larát, és el kell játszania a gazdagok ismeretlen világában a magabiztos, nemtörődöm ficsúr szerepét, ami teljesen ellentétes a személyiségével.

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a Videa oldalán


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Elcserélt élet 1. évad 65. rész tartalma

2022.11.22., Kedd 16:35 – 65. rész

Felipe és Rebeca útjai elválnak egymástól, de látszólag mindkettejüket mélyen megrendíti a dolog. Christian meglátogatja Ravit, aki nagy meglepetésére már összecsomagolt, és a költöztetőket várja. Az ő kapcsolatuk is véget érni látszik, és Christian megrendülésében óriási lépésre szánja el magát. Ravi időközben új munkahelyen kezd: Noca konyhájában, ahol fellendíti a forgalmat, mindenki nagy örömére. Stephany képtelen elszakadni Roney-tól, és nővére segítségét kéri. Ilana nem tud az érzelmeinek parancsolni, de vajon képes legyőzni önmagát és megtenni az első lépést a boldogság felé?

Nézd vissza az epizódokat – RTL Elcserélt élet

Ez a cikk Elcserélt élet 65. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Elcserélt élet 64. rész videa – nézd meg online

Elcserélt élet 66. rész videa – nézd meg online