in

Bor mámor szerelem 32. rész videa – nézd meg online

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Ivan meggyőződése, hogy Stanislav Rozner a család minden gondjának okozója. A két család közötti versengés és gyűlölet ellenére Martin, Rozner fia és Nina, Ivan lánya egymásba szeretnek. Szerelmük azonban erősebb, mint a leküzdhetetlennek látszó családi viszály, a sorozatos intrikák és bonyodalmak.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

2024.03.06., Szerda 19:45 – 32. rész

Martin szakít Ninával, mert azt hiszi, hogy tudott arról, hogy az apja és Miro hamis tanút kerestek a balesethez. Ivan megtudja, hogy Nina és Martin együtt jártak. Vráblik ultimátumot ad Igornak, hogy ha másnap reggelig nem fizet előleget a szőlőszedő munkásokért, akkor máshová küldi őket. Igor ezt elmondja Slávonak, aki a cég nevében kifizeti az előleget és felveszi a munkásokat. Ingrid tombol. Dorota elmondja Martinnak, hogy Nina nem tudott a hamis tanúról. Martin bocsánatot akar kérni Ninától, de ekkor meglátja a lányt André mellett, egy csokor vörös rózsával a kezében.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

Szólj hozzá!

Bor mámor szerelem 26. rész videa – nézd meg online

Bor mámor szerelem 24. rész videa – nézd meg online