in

Bor mámor szerelem 24. rész videa – nézd meg online

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Ivan meggyőződése, hogy Stanislav Rozner a család minden gondjának okozója. A két család közötti versengés és gyűlölet ellenére Martin, Rozner fia és Nina, Ivan lánya egymásba szeretnek. Szerelmük azonban erősebb, mint a leküzdhetetlennek látszó családi viszály, a sorozatos intrikák és bonyodalmak.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

2024.02.23., Péntek 19:45 – 24. rész

Ingrid bevallja Ivannak, hogy ismeri, sőt együtt járt Slavóval, majd várja a férfi reakcióját. Dorota sok félreértés után szerelmet vall Ivannak, aki értetlenül áll a helyzet előtt. Karin terve rosszul sül el anyja látogatásával. Martin dühös lesz és felhívja Karelt, aki megadja Karin kompromittáló weboldalának címét, ahonnan minden kiderül. Ezek után Martin azonnal szakít Karinnal, és boldogan fut Ninához.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhetpő el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

Szólj hozzá!

Bor mámor szerelem 32. rész videa – nézd meg online

Bor mámor szerelem 33. rész videa – nézd meg online