in

Bor mámor szerelem 26. rész videa – nézd meg online

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Ivan meggyőződése, hogy Stanislav Rozner a család minden gondjának okozója. A két család közötti versengés és gyűlölet ellenére Martin, Rozner fia és Nina, Ivan lánya egymásba szeretnek. Szerelmük azonban erősebb, mint a leküzdhetetlennek látszó családi viszály, a sorozatos intrikák és bonyodalmak.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

2024.02.27., Kedd 19:45 – 26. rész

Slávo rájön, hogy Ingrid és az apja egy pár lettek és jelenetet rendez. Ivan később megpróbál kibékülni vele, de Slávo elutasítja. Stanislav azt tanácsolja Peternek, hogy próbálja meggyőzni Ivan családját az üzleti döntéseiről, és így vegyék rá Ivant is arra, hogy támogassa az elképzeléseit. Peter előbb bizottsági ülést hív össze, hogy szavazással döntsék el az üzleti stratégia sorsát. Ebben számít Eva támogatására, aki azonban nem mer az apja ellen szavazni. A szavazás így Peter szándéka ellen dől el, akiért egyre inkább aggódik a családja, mert már nem eszik és nem alszik a gondok miatt. Stanislav és családja örömmel fogadja Nina és Martin kapcsolatát és támogatják őket. Dorota-t kínosan érinti, hogy milyen jól érezte magát Igorral, aki nagyon szeretne tartós kapcsolatot a lánnyal. Viola kezd gyanút fogni, hogy Miro és Karin között több van munkatársi kapcsolatnál, amikor megtalálja Karin fülbevalóját a kanapé párnái között.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhetpő el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

Szólj hozzá!

Bor mámor szerelem 31. rész videa – nézd meg online

Bor mámor szerelem 32. rész videa – nézd meg online