in

Bor mámor szerelem 31. rész videa – nézd meg online

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Ivan meggyőződése, hogy Stanislav Rozner a család minden gondjának okozója. A két család közötti versengés és gyűlölet ellenére Martin, Rozner fia és Nina, Ivan lánya egymásba szeretnek. Szerelmük azonban erősebb, mint a leküzdhetetlennek látszó családi viszály, a sorozatos intrikák és bonyodalmak.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

2024.03.05., Kedd 19:45 – 31. rész

Dáša beleveti magát a nyomozásba és kérdőre vonja Ninát is, amikor az Martint keresi. Nina még mindig szenved tettétől és Martin is azt hiszi, hogy ő áll a hamis vallomás és a tanú hátterében is. Peter végre felébred, úgyhogy bemegy hozzá az egész család. Dáša rögtön megkéri, hogy próbáljon meg emlékezni és mondjon el mindent a baleset körülményeiről. Eközben a háttérben Ingrid és Tóth továbbra is azon munkálkodnak, hogyan tehetnék tönkre Ivant. Már rávették arra is, hogy hitelt vegyen fel, hogy ki tudja vásárolni Stanot az üzletből.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

Szólj hozzá!

Bor mámor szerelem 25. rész videa – nézd meg online

Bor mámor szerelem 26. rész videa – nézd meg online