in

Bor mámor szerelem 25. rész videa – nézd meg online

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Ivan meggyőződése, hogy Stanislav Rozner a család minden gondjának okozója. A két család közötti versengés és gyűlölet ellenére Martin, Rozner fia és Nina, Ivan lánya egymásba szeretnek. Szerelmük azonban erősebb, mint a leküzdhetetlennek látszó családi viszály, a sorozatos intrikák és bonyodalmak.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

2024.02.26., Hétfő 19:45 – 25. rész

Miro megígéri Karinnak, hogy alkalmazásba veszi, ha továbbra is erotikus szolgáltatásokat nyújt neki. Stanislavék váratlanul hazaérnek, és a házban találják Martint Ninával. Ingrid és Ivan kapcsolata mindenki előtt nyilvánvalóvá válik. Ingrid megpróbálja összeugrasztani Petert és Ivant. Dorota és Igor Ingrid gyűlöletében egymásra találnak, és egy ferde este után egymáséi lesznek.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhetpő el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

Szólj hozzá!

Bor mámor szerelem 30. rész videa – nézd meg online

Bor mámor szerelem 31. rész videa – nézd meg online