in

Bor mámor szerelem 19. rész videa – nézd meg online!

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

2024.02.16., Péntek 19:45 – 19. rész

Anna nagymama meg van győződve arról, hogy Karinnak köze van Karelhez. Ezért meghívja vacsorára Roznerékhez, ahol Karel találkozik Martinnal. Karel megzsarolja Karint, és arra kényszeríti, hogy menjen vele Prágába. Ez Martint összezavarja. Dorotát Dr. Buranovsky folyamatosan zaklatja. Dorota Ivannál akar vigasztalódni, de nem találja, mert a férfi Ingriddel van. Laura megbetegszik a kempingezés után az apjával, és belázasodik. Nina elviszi Martin rendelőjébe. Anna úgy intézi, hogy Martin és Nina egyedül sétáljanak a szőlőben.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhetpő el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

Szólj hozzá!

Bor mámor szerelem 18. rész videa – nézd meg online!

Bor mámor szerelem 20. rész videa – nézd meg online!