in

Bor mámor szerelem 20. rész videa – nézd meg online!

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

2024.02.19., Hétfő 19:45 – 20. rész

Nina megtudja, hogy Karin elment. Martin megvizsgálja Laurát, és továbbra is vonzódik Ninához. Anna támogatja őt ebben, és terveket sző, hogy összehozza őket. Ingridet felveszik a céghez Evát helyettesíteni. Ivant egyre jobban lenyűgözi a nő, de ugyanakkor fél egy új kapcsolattól. Miro bátorítására elfogadja Ingrid meghívását egy koncertre, de titokban tartja a családja előtt. Nina szakmai gyakornoki ajánlatot kap a híres francia borásztól – Gérard Simonet-tól. Eljön, hogy elbúcsúzzon Martintól, de bevallják szeretik egymást és Martin kéri, hogy ne menjen el.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhetpő el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

Szólj hozzá!

Bor mámor szerelem 19. rész videa – nézd meg online!

Outer banks szereposztás – íme a szereplők névsora