in

Bor mámor szerelem 18. rész videa – nézd meg online!

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

2024.02.15., Csütörtök 19:45 – 18. rész

Karin haragszik Martinra és meg van győződve arról, hogy Martin csak azért találta ki a keresés sztorit, hogy Ninával lehessen. Martin, hogy megnyugtassa Karint, beleegyezik, hogy elmennek jegygyűrűt vásárolni. De Karin nem sokáig elégedett, mert titokzatos csomagot kap Kareltől. Miro megtudja, hogy Viola és Dorota is elárulta – találkoznak Roznerékkel. Elmegy hozzájuk, és szidja őket Anna előtt. Megtiltja Violának, hogy meglátogassa az anyját. Evának még mindig nincs híre Lauráról. Peter segíteni akar neki, ezért ideiglenesen mentesíti őt a munka alól. Ivan azt javasolja, hogy vegyék fel Ingridet, hogy helyettesítse Evát. Robo betoppan, de Laura nélkül.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhetpő el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

Szólj hozzá!

Bor mámor szerelem 17. rész videa – nézd meg online!

Bor mámor szerelem 19. rész videa – nézd meg online!