in

Bor mámor szerelem 17. rész videa – nézd meg online!

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

2024.02.14., Szerda 19:45 – 17. rész

Martin megpróbálja tisztázni apja nevét, és segítséget kér Ninától. Bár Nina eleinte vonakodik, végül segít neki. Apja holmija közt megtalálja Brtáň atyát, akivel Ivan együtt ült a börtönben. Nina és Martin együtt találkoznak a pappal. Brtan azt hiszi, egy pár, és áldását adja rájuk. Eva folyamatosan aggódik Lauráért, nincs híre róla, sem ő, sem Robo nem veszi fel a telefont. Ingrid élvezi, hogy Eva fél, de megjátssza, hogy ő Eva legjobb barátnője. Hamis nyomot ad Lauráról. Éva reménykedik. Martin nem tudja, hogy az asszisztense, Agneša, Petránsky embere. Agneša elárulja Karinnak, hogy Martin találkozik Ninával.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhetpő el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

Szólj hozzá!

Bor mámor szerelem 16. rész videa – nézd meg online!

Bor mámor szerelem 18. rész videa – nézd meg online!