in

A Séf meg a többiek 1. évad, 15. rész videa – nézd meg online

Hirdetés

A Séf meg a többiek 1. évad, 15. rész videa – nézd meg online.

A Monet nevű étterem az egyik legjobb fine dining hely Budapesten, de Győző, az alkoholista és sportfogadásfüggő Séf (Schneider Zoltán) szerint biztos, hogy messze földön ez a legjobb étterem.

A konyhában csupa különleges szerzet dolgozik a keze alá: alvilági múltú halszakács, a konyhából lopkodó késvirtuóz, dadogó séfhelyettes, francia származású, meleg cukrász és egy orosz mindenes.

Ebbe az excentrikus csapatba csöppen bele Milán (Jéger Zsombor) zöldfülű szakácsként, és bár a Séf elsőre nem örül neki, de a szárnyai alá veszi, és a maga nyers és rapszodikus módján megpróbál a pimasz és éretlen Milánból szakácsot és embert faragni.

Szeretnél INGYEN lottózni?
EZT próbáld ki, és nyerj valódi pénzt!

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán.

1. évad, 15. rész

Viki szeretné, ha Milán hozzá költözne. Milán nem tudja, hogy készen áll-e a dologra, ami zavarja Vikit. Krisz és Nati örülnének, ha Milán kiköltözne tőlük, mert úgy érzik, sosem tudnak kettesben lenni. Levi megelégeli, hogy a Séf csak kihasználja a jóindulatát és megpróbál kiállni magáért.

Nézd meg itt: A Séf meg a többiek 1. évad, 15. rész

Ez a cikk A Séf meg a többiek 1. évad, 15. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

A Séf meg a többiek 1. évad, 14. rész videa – nézd meg online

A Séf meg a többiek 1. évad, 16. rész videa – nézd meg online