in

A Séf meg a többiek 1. évad, 14. rész videa – nézd meg online

A Séf meg a többiek 1. évad, 14. rész videa – nézd meg online.

A Monet nevű étterem az egyik legjobb fine dining hely Budapesten, de Győző, az alkoholista és sportfogadásfüggő Séf (Schneider Zoltán) szerint biztos, hogy messze földön ez a legjobb étterem.

A konyhában csupa különleges szerzet dolgozik a keze alá: alvilági múltú halszakács, a konyhából lopkodó késvirtuóz, dadogó séfhelyettes, francia származású, meleg cukrász és egy orosz mindenes.

Ebbe az excentrikus csapatba csöppen bele Milán (Jéger Zsombor) zöldfülű szakácsként, és bár a Séf elsőre nem örül neki, de a szárnyai alá veszi, és a maga nyers és rapszodikus módján megpróbál a pimasz és éretlen Milánból szakácsot és embert faragni.

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

1. évad, 14. rész

A Monet étterem látja el a catering feladatokat egy banketten, ami nagyon fontos Dömének. A Séf részegen érkezik a helyszínre, így Vikire és Milánra hárul a feladat, hogy megmentsék a Monet jó hírét. Ezalatt az étteremben Levire hárul a feladat, hogy vezesse a konyhát.

Nézd meg itt: A Séf meg a többiek 1. évad, 14. rész

Ez a cikk A Séf meg a többiek 1. évad, 14. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

A Séf meg a többiek 1. évad, 13. rész videa – nézd meg online

A Séf meg a többiek 1. évad, 15. rész videa – nézd meg online