in

A Séf meg a többiek 1. évad, 16. rész videa – nézd meg online

Hirdetés

A Séf meg a többiek 1. évad, 16. rész videa – nézd meg online.

A Monet nevű étterem az egyik legjobb fine dining hely Budapesten, de Győző, az alkoholista és sportfogadásfüggő Séf (Schneider Zoltán) szerint biztos, hogy messze földön ez a legjobb étterem.

A konyhában csupa különleges szerzet dolgozik a keze alá: alvilági múltú halszakács, a konyhából lopkodó késvirtuóz, dadogó séfhelyettes, francia származású, meleg cukrász és egy orosz mindenes.

Ebbe az excentrikus csapatba csöppen bele Milán (Jéger Zsombor) zöldfülű szakácsként, és bár a Séf elsőre nem örül neki, de a szárnyai alá veszi, és a maga nyers és rapszodikus módján megpróbál a pimasz és éretlen Milánból szakácsot és embert faragni.

Szeretnél INGYEN lottózni?
EZT próbáld ki, és nyerj valódi pénzt!

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán.

1. évad, 16. rész

A Séf és Júlia kis háborúskodása tovább folytatódik, amiből az lesz, hogy a Séf egyik Júlia elleni támadása visszafelé sül el és munkaügyi ellenőrzést kap a Monet étterem. Emiatt meglepő dolgok derülnek ki néhány alkalmazottról és az ellenőrzés olyan megoldandó helyzeteket szül, amire nincsenek felkészülve.

Nézd meg itt: A Séf meg a többiek 1. évad, 16. rész

Ez a cikk A Séf meg a többiek 1. évad, 16. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

A Séf meg a többiek 1. évad, 15. rész videa – nézd meg online

A mi kis falunk 7. évad, 1. rész videa