in ,

Zajlik a Burker King – Csábítás játéka

Hirdetés
Hirdetés

Zajlik a Burker King – Csábítás játéka.

A Játék teljes időtartama: 2016. január 26. 10:00 – február 23. 23:59:59. A Játékban való részvétel önkéntes és ingyenes.

A játék során a résztvevők továbboszthatják a Játék időtartama alatt a BURGER KING® Instagram oldalára feltöltött, #ujszerelem és #bigking hashtag-ekkel ellátott képeket az #ujszerelem és #bigking hashtag-ekkel. Az ily módon megosztott és a jelen játékszabályzatnak mindenben megfelelő megosztók a Pályázók, közöttük kerülnek kisorsolásra a nyeremények.

A játék során a résztvevők a Játék microsite-ján regisztrációt követően kitölthetik a „Mennyire vagy csábító?” kvízt, és a Microsite felületén keresztül „Csábító mondat”-ot küldhetnek be, amelyek közül a Lebonyolító előzetes moderációt követően a beküldéstől számított 24 órán belül kiválasztja a Microsite-on publikálásra kerülő „Csábító mondat”-okat, amennyiben azok mindenben megfelelnek a jelen játékszabályzatnak.

A Játék teljes időtartama alatt minden regisztrált felhasználó 1 alkalommal töltheti ki a „Mennyire vagy csábító?” kvízt, valamint naponta 1 alkalommal küldhet be „Csábító mondat”- ot és 1 szavazatot adhat le már beküldött és publikálásra került „Csábító mondat”-okra.

A „Mennyire vagy csábító?” kvízt kitöltő és a jóváhagyott, publikált „Csábító mondat”-ot beküldő regisztrált felhasználók (Pályázók), és a Microsite-on szavazatot leadott felhasználók (Pályázók) között kerülnek kisorsolásra a nyeremények hetente.

Nyeremények hetente (4 hét):

– 5 db BIG KING® voucher, amely 2016.04.30-ig beváltható 1 db BIG KING® szendvicsre bármelyik magyarországi BURGER KING® étteremben (kivéve
Liszt Ferenc repülőtér).
– 1 db 2 személyes pihentető hétvége ajándékutalvány a Montem Vendégházban (http://montem.hu), amely beváltható 2016.08.31-ig. Az ajándékutalvány tartalmazza a félpanziós (reggeli és vacsora) ellátást, és a Vendégház aktuális foglaltságától függően választható „Classic” és „Delux” szoba is.

Facebook Comments

Nyerj jegyet a Wellhello zártkörű koncertjére

Álláslehetőség a Szerencsejáték Zrt.-nél