in

Visszatér az 50 milliós játszma – töltsd le az appot és játssz

Hirdetés
Hirdetés

Több, mint 100 páros, közel 90 millió forintnyi nyeremény, több száz kérdés – az előző széria sikerei után a TV2 népszerű game show-ja október 9-től visszatér, hogy újabb játékosoknak kínáljon lehetőséget az 50 milliós fődíjra. A milliókat ezúttal is a műsor házigazdája, Majoros Péter Majka szállítja majd élő adásban, estéről estére.

Újabb izgalmakkal és káprázatos nyereményesővel várja a nézőket Az 50 milliós játszma. A game show továbbra is élőben és változatlan szabályokkal jelentkezik: nyolc kérdés helyes megválaszolásával és pénznyelő legyőzésével minden páros esélyt kap arra, hogy az 50 milliós álomnyereménnyel térjen haza. A műsor házigazdája ezúttal is Majoros Péter Majka lesz.

– Élő műsor lévén folyamatos kihívást jelent számomra Az 50 milliós játszma, hiszen fokozott figyelmet és intenzív jelenlétet kíván, mindemellett persze rengetek szórakoztató pillanatot is tartogat. Bízom benne, hogy az idei szériában is sokaknak sikerül nyereménnyel zárni a játékot – vélekedett Majka.

A korábbi adásokban a civilek mellett olyan hírességek is próbára tették tudásukat, mint Pápai Joci és felesége Anita, a Tankcsapda tagjai, vagy éppen A Nagy Duett szereplői. Októbertől azonban újabb ismert embereket is kihívások elé állít majd Majka.

A rendkívül népszerű mobilapplikációs játék is folytatódik, ahol hetente egymillió forintot lehet majd nyerni. A nézőknek nem kell mást tenni, mint az adás ideje alatt játszani a TV2 Live applikációján keresztül, amely ingyenesen letölthető.

Kiderül élőben a TV2-n!

Az 50 milliós játszma című műsorhoz kapcsolódó online játék, amelyben a résztvevők tudás alapú játékban vehetnek részt.

Az első adással párhuzamos Élő Játékban az 1-4. kérdés esetén a négy lehetséges válasz közül egy válasz a helyes, a résztvevők pedig attól függően, hogy mennyire biztosak a válaszban, maximum 3 válaszlehetőség között oszthatják fel a rendelkezésre álló összeget.

Ha egy válaszra teszik a rendelkezésre álló összeget és az helyes, akkor megmarad a virtuális pénzük, ha többfelé osztják, akkor csak a valóban helyes válaszra rakott virtuális pénzösszeggel folytathatják a játékot.

Az 50 milliós játszma – nyerj egymilliót: applikáció letöltés itt

A műsor utolsó adásának játékosa a vegas.hu online kaszinó 50M kóddal regisztráló új befizetői közül kerül majd ki, akik közül egy szerencsés napi 100.000 forint bónuszt is nyerhet.

A műsort az IKO Műsorgyártó készíti.

Az 50 milliós játszma – október 9-től, 20:50-kor élőben a TV2 műsorán

Várjuk a kommentedet!

50 milliós játszma – játssz sms-ben is – info itt

Jön az 50 milliós játszma! Jelentkezz játékosnak