50 milliós játszma – játssz sms-ben is – info itt

Hirdetés
Hirdetés

50 milliós játszma sms kvíz – íme a szabályok.

Nézze a TV2-n az „50 milliós játszma” adásait, küldje el a válaszát az 50 milliós játszma adásának környezetében feltett napi kvíz kérdésre és vegyen részt a nyereményjátékban!
Nézzék a műsort és játsszanak velünk!

Az SMS kvízjáték a TV2 műsorszolgáltatásában sugárzott 50 milliós játszma című műsorhoz kapcsolódó nézői kvíz játék, amelyben a nézők otthonról kapcsolódhatnak be a játékba, így esélyt szerezve arra, hogy megnyerjék a műsorral kapcsolatos telefonos nézői feladványának aktuális napi-, illetve heti nyereményét/eit.

Az SMS elküldésével az 50 milliós játszma SMS kvízjáték feltételei, játékszabályzata – ide értve a megnyerhető nyereményeket, a nyertes kisorsolásának módját, a nyertessé minősítés feltételeit, a nyeremény eljuttatásának módját – megismertnek és elfogadottnak tekintendők.

Az SMS kvízben egy kvíz kérdést kapnak a nézők.

A kérdéshez két válaszlehetőség tartozik, amelyeket a kvíz játékban MILLIOS1 (első válaszlehetőség) és MILLIOS2 (második válaszlehetőség) kódok jelölnek. A játékban való részvételhez ezen kódok közül a helyesnek vélt válasz kódját kell elküldenie a nézőnek SMS-ben a 06-30-55-55-440-es normáldíjas számra, a műsor, illetve az adás sugárzásának napján 24:00 óráig.

A nyertesek sorolása az adás sugárzását követő munkanapon 10:00-kor történik. Az 50 milliós játszma aznapi vagy későbbi időpontban a TV2-n vagy más médiaszolgáltatásban megismételt adása alatt vagy utána csak akkor van játéklehetőség, ha az ismétlés sugárzásának időpontja a válaszadási, illetve az aznapi játék lezárásának időpontját – tehát a vonatkozó adás sugárzási napja 24 óráját – megelőzi. A játék lezárása után küldött SMS-ek érvénytelenek, ezek díját visszatéríteni nem áll módunkban!

Mennyire ismered az 50 milliós játszmát? Kvíz

Az érvényes helyes választ tartalmazó SMS-t küldők nyereményjátékban vesznek részt. Az érvényesen helyes válaszkódot küldők telefonszámai bekerülnek egy adatbázisba, és adatbázisból kisorsolt telefonszám(ok) jogosultja(i) megnyeri(k) az adásban meghirdetett a napi vagy heti nyereményt. Az 50 milliós játszma SMS kvízjátékban csak a meghirdetett válaszadási időszakban lehet részt venni!

A kérdések az 50 milliós játszma adásának környezetében hallhatók és láthatók a válaszlehetőségi kódokkal együtt.
MILLIOS1 első válaszlehetőség
MILLIOS2 második válaszlehetőség
SMS szám: 06-30-55-55-440 Normáldíjas szám
Ügyfélszolgálat: 06-1-371-4820

Bővebb info itt

Jöhetnek a hozzászólások