Virtuózok 2017 – ma este döntő, szavazási infok, applikáció letöltés

Hirdetés

Az élő döntővel folytatódik pénteken a Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató a Duna televízióban; 19.30-kor.

A tinik, a kicsik és a nagyok elődöntőiből is három-három versenyző szerepel a pénteki élő döntőben, ahol a korcsoportok győzteseit hirdetik ki és a nézők megszavazhatják a műsor közönségdíjasát is.

A kicsik közül Simic Aleksander, Abouzahra Amira és Remenyik Balázs; a tinik közül Kis Radu, Nagy Zoltán Ferenc és Nyilas Gyöngyvér, míg a nagyok korcsoportjából Kristóf Réka, Lukács Gergely és Beéri Benjámin jutott a döntőbe.

A június 2-i élő fináléban pedig a közönség voksai alapján születik meg a Virtuózok abszolút nyertese.

A Virtuózok -történetében először- lehetőséget biztosítnak arra, hogy a rajongók választhassanak maguknak kedvencet és versenyben tartsák akár a már kiesett tehetségeket is.

Nézd online, még info ITT a döntőről.

Ehhez nem kell mást tenniük, mint az elődöntőkben fellépő 27 szeretett zenész közül kiválasztani 1 kedvencet, és a döntő adásideje alatt, május 26-án 19:30-tól 21:45h-ig alapdíjas sms-ben vagy az internetről ingyenesen letölthető Virtuózok applikációval leadni rá a szavazatot.

A legtöbb voksot kapó zenész elnyeri a Virtuózok Nézői Különdíját, és vele együtt egy fellépési lehetőséget Európa egyik nagyvárosában rendezett koncerten.

A közönségkedvenc a díjat a fináléban ünnepélyes keretek között kapja meg a korcsoportgyőztesek és a fődíjas mellett. A Nézői Különdíjra nevezhető versenyzők neveit és produkcióikat megtalálják a Virtuózok weboldalán, valamint a Facebookon, a Virtuózok hivatalos oldalán.

Sms szavazás telefonszáma: +3620/30/70-4422999 

Az okostelefonos szavazáshoz szükséges appok:

Google play

iTunesJöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super