Exek az édenben – megvan a győztes páros

Hirdetés
Hirdetés

Április 18-án debütált a VIASAT3 legújabb párkereső reality-je, az Exek az édenben, a műsor döntőjét május 25-én láthatták a nézők, amikor kiderült, ki lesz a játék győztese.

A csatorna saját gyártású műsorának helyszíne az indonéziai Bali szigete, azon belül is Dél-Kelet Ázsia egyik legszebb luxusvillája, amely minden kényelmi igényt kielégít, és a feszített víztükrű medence partján nem is volt más dolguk a játékosoknak, mint élvezni az életet. Egészen addig, amíg meg nem jelent az ex…

A villa Bali déli részén, Nusa Duában található, csodálatos kilátással az Indiai-óceánra. A környék tele van gyönyörű luxusvillákkal, amelyek ötvözik a modern építészeti irányokat a helyi, balinéz hagyományokkal. Közülük is az egyik legszebb a műsor helyszínét adó Shanti Residence. A villában – amelynek bérleti díja egy éjszakára nagyjából 1 millió Ft – összesen 7 lakosztály található. Mindegyik lakosztályhoz tartozik egy nagy, világos fürdőszoba, terasz vagy erkély, esetleg egy saját kertrész, a földszintiekhez pedig egy kisebb, saját használatú medence.

A május 25-ei adásból kiderült, végül ki viszi haza a 10 millió forintot.

A zárásra régi játékosok jöttek vissza a villába, és az ő szavuk döntött arról, hogy ki repíti haza a “trófeát”.

A döntőbe Franciska és Tamás, illetve Norbi és Berni került, közülük végül a győztes az előbbi páros lett.

Norbi és Berni nyereménye 6 millió forint lett.

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super