Vigyázat, gyerekkel vagyok – tippjáték a TV2 Live-val

Hirdetés
Hirdetés

A TV2 jelentkező Vigyázat, gyerekkel vagyok!” műsorban nyereményjáték zajlik, amiben a TV2 Live alkalmazással vehetsz részt.

A játékbana résztvevők az általuk választott, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorsorozatban megjelenő kérdésekre válaszolhatnak, kiválasztva azt a választ, amelyet helyesnek gondolnak.
Minden olyan résztvevő, aki legalább egy érvényes választ leadott egy adásban, és a regisztráció során megadta az email címét, az részt vesz a főnyeremény kisorsolásában.

Az applikációt innen tudod letölteni AndroidiOS, vagy Windows Phone rendszeren működő telefonodra.

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorsorozatban a résztvevők által a műsor adásában indított tippjátékon érvényes tippet küldők között az adásban és az adás műsorelőzeteseiben ismertetett és bemutatott nyeremény kerül kisorsolásra.

A nyeremény bemutatása illusztráció és arra szolgál, hogy a megnyerhető nyereménytárgyat/szolgáltatást a résztvevők/potenciális résztvevők megismerhessék.

Azok között a Résztvevők között, akik helyes formában adták le a „Vigyázat, gyerekkel vagyok!” tippjátékban érvényes tippet, a TV2 a számítógépes véletlenszerű algoritmus segítségével kisorsolja a nyertest.
A főnyeremény sorsolására a műsorsorozat végén kerül sor.
A megadott e-mail és azonosító minden résztvevő esetében egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba.

Jöhetnek a hozzászólások