in

Kökény Anita a Konyhafőnök Junior győztese!

Hirdetés
Hirdetés

Heteken át küzdöttek a kiskukták az RTLII gasztrorealityjében. Végül ketten, Molnár Bence és Kökény Anita jutottak a Konyhafőnök Junior fináléjába. Kiélezett küzdelem után Kökény Anita lett a győztes.

A finalistáknak egy háromfogásos menüsor – előétel, főétel, desszert – elkészítése volt a feladatuk, amihez segítséget is kaptak korábbi versenytársaik személyében. A Konyhafőnök Junior cím, a tízmillió forint értékű nyeremény és a trófea végül Kökény Anitáé lett. Sőt, Sárközi Ákos séf még a késkészletét is a győztesnek ajándékozta. A második helyezettnek pedig lehetősége nyílt csatlakozni ahhoz a párizsi gasztronómiai tanfolyamhoz, amely a győztest is megilleti a nyereményén felül.

“Amikor kimondták a nevemet, fel se fogtam! Megnyertem a Konyhafőnök Juniort! Az öröm, a sírás, a sikítozás, az ugrálás, minden egyszerre együtt van bennem. Annyira hihetetlenül jó érzés” – mondta örömkönnyeket hullatva Anita a győzelme kihirdetésekor.

Bár Bencének a második helyet sikerült megszereznie, örül annak, hogy idáig jutott a versenyben és sportszerűen gratulált is győztes társának.

“Az, hogy nem én lettem a Junior konyhafőnök, csalódás számomra, de nem szomorkodok, mert Anita megérdemli. Megharcolt azért, hogy megkapja a fődíjat. Engem pedig felvidít, hogy én is csatlakozhatok hozzá, és együtt mehetünk Párizsba tanulni” – mondta Bence.

Várjuk a kommentedet!

Vigyázat, gyerekkel vagyok – tippjáték a TV2 Live-val

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 40. hét: 2017.10.04