in

Való Világ 10 – élő közvetítés, online, live stream infok

Hirdetés

Való Világ 10 – élő közvetítés, online, live stream infok.

November 14-én indul a jubileumi ValóVilág10!

A 10., jubileumi ValóVilág10 powered by Big Brother ismét az ország legmenőbb, legfurcsább és legextrémebb arcaival várja a nézőket.

A 2002-ben elkezdődött Való Világ széria üstökösként száguldott végig a magyar média egén, és azóta is töretlenül népszerű. 2020-ban pedig elérkeztünk a tizedik, jubileumi Való Világhoz (gyártó: Paprika Studios). November 14-én, szombat este az RTLII-n megnyitja kapuit Magyarország elsőszámú luxusbörtöne, hogy a villalakók megküzdjenek egymással a 36 millió forintos főnyereményért.

Az RTLII-n látható reality műsorvezetői, Nádai Anikó és Puskás Péter már tűkön ülve várják, hogy megismerkedjenek azokkal a vállalkozó szellemű emberekkel, akik másokkal összezárva szeretnék magukat próbára tenni és megküzdeni a hatalmas nyereményért.

A ValóVilág10 powered by Big Brother után jelentkező kisérőműsorban, a BeleValóVilág powered by Big Brotherben pedig Gáspár Győző várja majd a nézőket minden nap 23:00 órától.

ValóVilág10 powered by Big Brother, november 14-től minden szombaton 21:00-tól, a hét többi napján pedig 22:00-tól az RTLII-n! A műsor epizódjai visszanézhetők az RTL Most platformon.

Való Világ 10 online – Élő közvetítés, online, live stream infok

Jelenleg nincs információnk arról, hogy lesz-e élő közvetítés, live stream, ahol online lehet követni majd a műsor eseményeit.

Új infok esetén cikkünket frissítjük.

Szólj hozzá!

Magyarország-Izland EB selejtező-mérkőzés – live stream, élő közvetítés

Az Ötöslottó 2020. november 14-ei – 46. hét nyerőszámai