in

Újság nyereményjáték: Milliónyi jó hírünk van!

Hirdetés
Hirdetés

Milliónyi jó hírünk van! játékban az alábbi módon lehet részt venni.

Vásároljon egyszerre legalább 555 Ft (ötszázötvenöt forint) értékben bármilyen napilapot vagy magazint a nyereményjátékban résztvevő hírlapüzletek egyikében (Inmedio, Relay, Hírlappavilonok), és nyerje meg a napi 2 (kettő) darab SONY fülhallgató, a 3 (három) darab műanyag strandtáska egyikét, vagy a fődíjat, az 1 (egy) darab – 1.000.000 Ft (egy millió forint) értékű Edenred ajándék- és bevásárlókártyát.

Őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát, amelyen jól olvasható a termék megnevezése. Regisztráljon a www.millionyijohir.hu weboldalon és töltse fel 2015. szeptember 15. 23:59-ig a blokk AP számát, a vásárlás dátumát és időpontját. Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert csak a helyesen kitöltött kódfeltöltéseket áll módunkban érvényesnek tekinteni. Internetes regisztráció esetén a megadott e-mail címen értesítjük a játékban való részvételről.

Csak olyan eredeti blokkot/számlát áll módunkban elfogadni, amelyen egyértelműen, beazonosíthatóan fel vannak tüntetve a vásárolt termékek megnevezései! A nyertes küldje el a blokkal/számlával együtt nevét, címét, telefonszámát és azt az e-mail címet, amelyen a nyereményekkel kapcsolatos egyeztetés miatt elérhető, a következő címre: X-Matrix Kft. 1123 Budapest, Alkotás út 39/B. Jelige: „Milliónyi jó hírünk van!”.

Blokkfeltöltés

Várjuk a kommentedet!

Zeljeznicar Sarajevo – Ferencváros: 2-0 (végeredmény)

Auchan nyereményjáték: Tankoljuk tele együtt az iskolatáskát!