in ,

Tippmix nyereményjáték – nyerj Audi A5 Cabrio-t: a játék július 11-ig tart!

Hirdetés

Tippmix nyereményjáték 2021 – nyerj Audi A5 Cabrio-t: a játék július 11-ig tart!

Fogadj legalább 3.000 Ft értékben, töltsd fel a szelvényed számát, és nyerd meg akár akciónk főnyereményét egy vadonatúj Audi A5 Cabrio-t!

Fogadj a Tippmixen 2021. június 11. és július 11. között egy szelvényen legalább 3.000 Ft értékben és töltsd fel a fogadószelvényed sorszámát, hogy részt vehess a nyeremények sorsolásain.

Szakaszonként értékes vásárlási utalványok kerülnek kisorsolásra, továbbá a nyereményjáték végén egy Audi A5 Cabrio személyautó talál majd új gazdára.

A Nyereményjáték oldalán történt regisztráció önmagában (azaz a Tippmix fogadószelvényen
szereplő egyedi azonosító szám feltöltése nélkül) még nem jogosít a Nyereményjáték
sorsolásain való részvételre.

Így játszhatsz!

Mindazok vehetnek részt a nyereményjátékban, akik Tippmixen 2021. június 11. 05:00 – 2021. július 11. 24:00 között egy fogadószelvényen legalább 3.000- forint értékben fogadnak!

Akik a nyereményjátékban részt kívánnak venni azoknak regisztrálniuk kell és/vagy be kell jelentkezniük a www.tippmix.hu/nyeremenyjatek oldalon!

A nyereményjáték oldalán a feltételeknek megfelelő fogadószelvény 40-nel kezdődő 18 jegyű átvételi igazolás számát kell feltölteni a játékban való részvételhez 2021. június 11. 08:00 – 2021. július 11. 24:00 között.

Meg kell őrizni a fogadószelvényt, mert a nyeremény csak annak az eredeti fogadószelvénynek az átadásával vehető át, mely kisorsolásra került

Nyeremények

Főnyeremény: Audi A5 CB 35 TFSI S tronic személyautó

A Nyereményjáték végén – a főnyeremény sorsoláson – a teljes időszak alatt feltöltött, a részvételi feltételeknek megfelelő Tippmix fogadószelvény egyedi átvételi számok között kerül kisorsolásra a főnyeremény nyertese.

Nyereménye 1 db Audi A5 CB 35 TFSI S tronic típusú személyautó. A főnyeremény magába foglalja a regisztrációs adó, az illeték, valamint az üzembe helyezés költségeit is, melyet a Szerencsejáték Zrt. fizet meg. Az autónyeremény készpénzre vagy más tárgynyereményre nem váltható.

Szakasz nyeremények: Media Markt és Football Factor vásárlási utalványok

A Nyereményjáték 4 darab szakaszból áll. Minden egyes szakaszt követő héten az adott szakasz részvételi feltételeknek megfelelő Tippmix fogadószelvény egyedi átvételi számai közül kerül kisorsolásra 8 db, egyenként 150.000 Ft értékű Media Markt vásárlási utalvány, valamint 20 db, egyenként 60.000 Ft értékű Football Factor vásárlási utalvány.

Bővebb – Tippmix nyereményjáték 2021

Várjuk a kommentedet!

Nyeretlen Szuper Black Jack sorsjegy akció – a játék július 11-ig tart!

Pöttyös nyereményjáték 2021 – nyerj 5 milliót! A játék augusztus 8-ig tart!