in ,

Pöttyös nyereményjáték 2021 – nyerj 5 milliót! A játék augusztus 8-ig tart!

Hirdetés
Hirdetés

Pöttyös nyereményjáték – nyerj 5 milliót! A játék augusztus 8-ig tart!

Játék 2021. május 01. 00 óra 00 perctől 2021. augusztus 8. 23 óra 59 percig tart.

“Játssz velünk 2021. május 1. és 2021. augusztus 8. között, hogy megszerezhesd az óránként nyerhető ajándékokat, heti nyereményeket vagy akár a fődíjat! Nézd, ilyen egyszerűen indulhatsz az ajándékokért!” – közölték a szervezők

Tedd próbára a szerencsédet a Pöttyössel, és szerezd meg a menő nyereményeket!
Minden órában gazdára talál egy ajándék, és akkor még a heti nyereményről és a fődíjról nem is beszéltünk…
Ráadásul a feltöltések összességére vonatkozó sorrendben minden 5. feltöltés egy darab 1.000 Ft értékű Hervis vásárlási kupont ér!

Jól hangzik, igaz? Játssz velük te is!

Gyakori kérdések

Általános

Meg kell őriznem a csomagolásokat?

A csomagolás megőrzési kötelezettség óránkénti ajándék esetében a nyertes kódról készült fényképes, heti nyeremény esetén 5 db, főnyeremény esetén 10 db a weboldalra feltöltött kóddal rendelkező eredeti, fizikai promóciós csomagolásra vonatkozik. Online ajándékok esetében a csomagolás megőrzése nem szükséges.
Javasoljuk, hogy a játék végéig őrizz meg legalább 10 db, általad feltöltött kóddal rendelkező promóciós csomagolást, így az eredeti csomagolások bemutatásával a heti nyeremény vagy fődíj nyerteseként is igazolhatod jogosultságodat!

Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?

A nyereményjátékban úgy tudsz részt venni, ha vásárolsz legalább egy darab promóciós csomagolású Pöttyös terméket a játékszabályzat 1. sz. mellékletében felsoroltak közül.
A csomagolás belsejében 11 karakteres kódot fogsz találni, amelyet a www.pottyos.hu oldalon történt regisztráció után a promóció ideje alatt tudsz feltölteni a „Kódfeltöltés” menüpontban, hogy megnyerhesd a nyerőidőpontos ajándékok vagy a Hervis kuponok egyikét!
Tölts fel legalább 5 db kódot és részt vehetsz a heti nyeremények sorsolásán! Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig indulhatsz a fődíjért is. Ne feledd, hogy további kódfeltöltésekkel többszörözheted a nyerési esélyeidet, de akár már 1 kóddal is értékes óránkénti ajándékkal vagy Hervis kuponnal gazdagodhatsz.

Online vásároltam. Részt vehetek a nyereményjátékban?

Természetesen, amennyiben promóciós csomagolással ellátott terméket vásároltál, hiszen nem szükséges megőrizned a vásárlást igazoló blokkot, csupán a csomagolásban található kódot kell feltöltened a weboldalra és annak csomagolását kell megőrizned eredeti és fényképes formában.

Hogyan szerezhetek extra játéklehetőséget?

A kérdőív kitöltésével 3 db, és minden 50. kódfeltöltésed után 5 db extra játéklehetőség lesz a tiéd, amikkel ugyanúgy indulhatsz az ajándékokért, mint a csomagolásban talált kóddal. Az extra játéklehetőség igénybevételéhez legalább 1 db promóciós csomagolású termékben található kód előzetes feltöltése szükséges.

Hogyan működik a kérdőív?

A kérdőívben adott értékes válaszaid segítenek minket abban, hogy a jövőben is az igényeidnek leginkább megfelelő játékokkal és nyereményekkel tudjunk kedveskedni Neked. A kérdőív kitöltéséért 3 extra játéklehetőség lesz a Tiéd, melyekkel ugyanúgy nyerhetsz, mint a csomagolásban talált kódokkal. Extra játéklehetőséget akkor tudsz beváltani, ha már legalább 1 db csomagolásban talált kódot feltöltöttél előzetesen.
A kérdőívvel kapcsolatban nem kezelünk és nem őrzünk meg személyes adatot.

Meddig tart a nyereményjáték?

A nyereményjáték 2021. május 1. 00:00 órától 2021. augusztus 8. 23:59 óráig tart. Kódfeltöltésre 2021. augusztus 8. 23:59-ig van lehetőséged.

Milyen Pöttyös termékek vesznek részt a nyereményjátékban?

A nyereményjátékban mindegyik promóciós csomagolással ellátott Pöttyös Túró Rudi, Óriás Pöttyös Túró Rudi, Fitt Pöttyös Túró Rudi, valamint Pöttyös Guru termék részt vesz. A promócióban a Pöttyös Tejsüti és Pöttyös Kakaó termékek nem vesznek részt.
Felhívjuk figyelmed, hogy a játék időtartama alatt a promóciós csomagolású termékekkel egyidejűleg „hagyományos”, nem promóciós csomagolású termékek is elérhetőek lehetnek a boltokban, amelyek nem vesznek részt a nyereményjátékban!
A promóciós termékek választéka változhat, üzletenként eltérő lehet. A promóciós termékek listája mindig megtalálható az aktuális és legfrissebb játékszabályzatban, amely közzététele mindig a www.pottyos.hu oldalon történik.

Még nem múltam el 18 éves. Részt vehetek a játékban?

A játékban kizárólag 18. életévüket betöltött, cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.

Mit tegyek, ha nem kaptam meg a regisztráció megerősítő levelet?

Kérjük, ellenőrizd e-mail postafiókod Levélszemét és Promóciók mappáit, mert előfordulhat, hogy oda érkezett meg a levél. Amennyiben ezekben a mappákban sem találod, kérjük, írj egy e-mailt a pottyos@bangbang.hu címre a játékban regisztrált e-mail címedről a probléma leírásával, és segítünk a regisztráció véglegesítésében.

Nem tudok belépni az oldalra, mit tegyek?

A játékhoz új regisztráció szükséges, ha a korábbi években regisztráltál, akkor nem fogsz tudni belépni. Ebben az esetben kérjük, hogy regisztrálj.
Amennyiben már regisztráltál az idei játékba, akkor lehetséges, hogy elfelejthetted jelszavad, ebben az esetben kérjük használd a Belépés felületen az elfelejtett jelszó funkciót.
A sikeres regisztrációról minden esetben e-mailt is küldünk, amelyben a linkre kattintva tudod megerősíteni regisztrációdat. Amennyiben nem kaptál ilyen levelet, akkor kérjük, hogy ellenőrizd a levélszemét és promóciós mappákat is. Az is lehetséges, hogy elgépelted az e-mail címedet a regisztráció során. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy ismételd meg a regisztrációt a helyes adatokkal.
Előfordulhat, hogy nem megfelelően jelenik meg az oldal a készülékeden. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy ellenőrizd a böngésző programod. Az oldal használatához az Chrome, Firefox, Edge és Safari böngészők legfrissebb verzióját javasoljuk.

Mit tegyek, ha további kérdéseim vannak a játékkal kapcsolatban?

Kérjük, olvasd el figyelmesen a Játékszabályzatot. Ha további kérdésed lenne a játékkal kapcsolatban, írj egy levelet a pottyos@bangbang.hu e-mail címre, vagy hívd fel a +36 1 610 8952-es telefonszámot hétköznap 9:00 és 17:30 között!

Pöttyös nyereményjáték kódfeltöltés

Elfelejtettem a jelszavam, mit tegyek?

Semmi pánik, ha belépésnél hibás jelszót adtál meg, akkor a Belépés oldalon használhatod az elfelejtett jelszó funkciót az „Elfelejtetted a jelszavad? Kérj újat!” gombra kattintva, amely segítségével jelszómódosítást kérhetsz.

Hogyan tölthetem fel a kódokat?

Regisztrálj a www.pottyos.hu oldalon, erősítsd meg a regisztrációdat az e-mailben kapott linkre kattintva, majd jelentkezz be! A „Kódfeltöltés” menüpontban tudod feltölteni a kódjaidat a játék időtartama alatt.

Hány kódot tölthetek fel egy nap?

Bármennyi kódot feltölthetsz naponta, korlátozás nélkül.

Hány kódfeltöltéssel indulhatok a heti és fődíj nyereményért?

Tölts fel legalább 5 db kódot és részt vehetsz a heti nyeremények sorsolásán! Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig indulhatsz a fődíjért is. Ne feledd, hogy további kódfeltöltésekkel többszörözheted a nyerési esélyeidet, amelyek aktuális állásáról az oldalon belépve az esélyszorzó sávban tájékozódhatsz.

Akkor is indulhatok a heti nyereményekért és a fődíjért, ha nem nyertem óránkénti vagy online ajándékot a feltöltött kódommal?

Igen, minden érvényes kód feltöltésével közelebb kerülsz ahhoz, hogy indulhass a heti nyeremények és a fődíj sorsolásán. Tölts fel legalább 5 db kódot és részt vehetsz a heti nyeremények sorsolásán! Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig esélyed lesz a fődíjra is.

Akkor is indulhatok a fődíjért, ha heti nyereményt, óránkénti vagy online ajándékot nyertem a feltöltött kódjaimmal?

Igen, amennyiben a játék során legalább 10 db kódot feltöltöttél, indulhatsz a fődíj sorsoláson függetlenül attól, hogy nyertél-e heti, óránkénti vagy online ajándékot.

Elvesznek a kódjaim, amiket a heti sorsoláshoz töltöttem fel?

A heti sorsoláshoz minimum 5 db érvényes kódfeltöltéssel szükséges rendelkezned a sorsolást megelőző napig. Ha kevesebb mint 5 db érvényes kódfeltöltéssel rendelkezel, akkor feltöltéseid nem vesznek el, hanem lehetőséged van a következő héten folytatni a kódfeltöltést addig, amíg nem töltesz fel legalább 5 db kódot. Tehát, ha pl. az egyik héten 3 db kódot töltöttél fel, akkor a következő héten már csak 2 db kódot kell feltöltened ahhoz, hogy részt vehess az adott heti nyereménysorsoláson. Minden esetben részt veszel az adott heti nyeremény sorsolásán, amennyiben elérted a legalább 5 db kódfeltöltést a heti sorsolást megelőző napon, azaz hétfő 23:59-ig. A fődíj sorsolásához a játék teljes időtartama alatt legalább 10 db kód feltöltése szükséges.

Nem találtam kódot a csomagolásban, mit tegyek?

A promóció ideje alatt „hagyományos”, nem promóciós csomagolású termékkel is találkozhatsz a boltokban, ezek nem vesznek részt a nyereményjátékban. Amennyiben multipackot vásároltál, akkor annyi kóddal játszhatsz, ahány terméket tartalmaz a csomag.
Ha olyan promóciós csomagolással találkozol, amelynek belsejében nem találsz promóciós kódot, vedd fel velünk a kapcsolatot a pottyos@bangbang.hu e-mail címen! Kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében küldj egy képet az e-mailhez csatolva a csomagolás belső és külső oldaláról is!

Nem tudom feltölteni a kódot az oldalon, mit tegyek?

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a pottyos@bangbang.hu email címen, és kérjük, írd meg minél pontosabban, hogy mi a probléma. Segítünk, hogy mielőbb megoldást találjunk!

Beírtam a kódom, de azt írta a rendszer, hogy ezt a kódot már felhasználták. Hogyan lehetséges ez, mi a teendőm?

Minden kódot csak egyszer lehet feltölteni, így, ha a csomagolás sértetlen volt, és Te voltál az első kódfeltöltő, akkor valószínűleg valamilyen technikai probléma lehet. Mindenképpen szeretnénk utánanézni, hogy mi okozhatta ezt, így arra kérünk, hogy küldd el nekünk a kódod az elérhetőségeddel együtt a pottyos@bangbang.hu e-mail címre.

Mi történik, ha már megszereztem az 5 db feltöltést a heti nyereménysorsoláshoz, illetve a 10 db feltöltést a fődíj sorsoláshoz?

A játék ekkor sem áll meg! Minden újabb feltöltéssel megnyerhetsz egy óránkénti vagy online ajándékot, valamint megtöbbszörözheted esélyed a heti és fődíj sorsolásokon. Ha például 10 db kódot töltöttél fel egy héten, akkor kétszeres eséllyel indulsz az adott heti ajándékért.

Nyeremények

Mennyi ajándékot nyerhetek a játék során?

A játék időtartama alatt legfeljebb 1 db főnyereményt, ajándék fajtánként 1 db heti nyereményt és típusonként 1 db óránkénti, illetve korlátlan mennyiségű online ajándékot (Hervis vásárlási kupon) nyerhetsz meg. A főnyeremény sorsolásán 5 millió Ft-ot sorsolunk ki.

Mi alapján dől el, hogy a feltöltött kódommal nyertem-e?

Online nyeremények esetében minden 5. kódfeltöltés online ajándékot ér.
A „minden 5. kódfeltöltés” a feltöltések összességére vonatkozó sorrend szerint értendő, nem csupán az adott játékos feltöltéseire. Például, ha 10 db kódot töltesz fel egymás után, akkor nem biztos, hogy ezzel 2 db Hervis vásárlási kupont szerzel, mert lehet, hogy ez idő alatt más játékos is töltött fel kódot, és ha a másik játékosé az összes feltöltésre vonatkoztatott 5. feltöltés, akkor ő kapja a kupont, nem pedig te. Amennyiben te voltál az 5. feltöltő, akkor a feltöltést követően azonnal tájékoztatunk nyertességedről a weboldalon. Utalványod és a beváltás részleteit a regisztráció során megadott e-mail címedre küldjük 24 órán belül.Az óránkénti nyeremények sorsolt időponthoz kötöttek. Ez azt jelenti, hogy közjegyző jelenlétében előre kisorsoltuk a nyerő időpontok mindegyikét. Az adott nyerőidőpontban vagy azt követően elsőként érvényes kódot feltöltő játékos lesz a nyertes. Amennyiben óránkénti ajándékot nyertél, akkor a feltöltést követően azonnal tájékoztatunk nyertességről a weboldalon, valamint 5 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden.Heti nyeremények esetében hetente történik a sorsolás gépi úton, a véletlenszerűség elvét követve azon játékosok között, akik a sorsolást megelőző napig, azaz hétfő 23:59-ig legalább 5 db kódot töltöttek fel.

1. heti sorsolás: 2021.05.11. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.05.10. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
2. heti sorsolás: 2021.05.18. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.05.17. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
3. heti sorsolás: 2021.05.25. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.05.24. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
4. heti sorsolás: 2021.06.01. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.05.31. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
5. heti sorsolás: 2021.06.08. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.06.07. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
6. heti sorsolás: 2021.06.15. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.06.14. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
7. heti sorsolás: 2021.06.22. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.06.21. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
8. heti sorsolás: 2021.06.29. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.06.28. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
9. heti sorsolás: 2021.07.06. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.07.05. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
10. heti sorsolás: 2021.07.13. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2020.07.12. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
11. heti sorsolás: 2021.07.20. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.07.19. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
12. heti sorsolás: 2021.07.27. 14 órakor összesen 1 (egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.07.26. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
13. heti sorsolás: 2021.08.03. 14 órakor összesen 1 (egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.08.01. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
14. heti sorsolás: 2021.08.10. 14 órakor összesen 1 (egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.08.01. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.

Amennyiben heti nyeremény sorsolásán nyertél, akkor a sorsolást követő 5 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden.

A főnyeremény sorsolásán csak az vehet részt, aki legalább 10 db érvényes kódbeküldéssel rendelkezik. A főnyeremény sorsolás időpontja: 2021. augusztus 13. 13:00 óra. Ha nyertél, e-mailben értesítünk a regisztrációkor megadott e-mail címeden a sorsolást követő 5 munkanapon belül, illetve telefonon is keresni fogunk.

Mit kell tennem, ha a feltöltött kóddal nyertem?

Ünnepelj és dőlj hátra! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden.

Online nyeremény esetében a weboldalon felugró üzenet jelzi, ha nyertél, és 24 órán belül rendszerünk automata e-mailt küld Neked az online ajándékkal kapcsolatos részletekről a játék során regisztrált e-mail címedre. Ha nem kaptad meg az e-mailt, akkor kérjük, hogy ellenőrizd a levélszemét és Promóciók mappákat is vagy írj nekünk e-mailt a pottyos@bangbang.hu e-mail címre.

Óránkénti nyeremény esetén a weboldalon felugró üzenet jelzi, ha nyertél, és 5 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden.

Heti nyeremény esetén a sorsolást követő 5 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden.

Főnyeremény esetén e-mailben értesítünk a regisztrációkor megadott e-mail címeden a sorsolást követő 5 munkanapon belül, illetve telefonon is keresni fogunk.

Lehetséges, hogy egy kóddal Hervis kupont és óránkénti nyereményt is nyerek egyszerre?

Igen, amennyiben Te voltál az 5. kódfeltöltő (a feltöltések összeségére vonatkozó sorrendet tekintve), valamint olyan szerencsés vagy, hogy a nyerő időpontban (vagy az azt követő időpillanatban) sikerült feltöltened a kódodat, akkor Tiéd a Hervis kupon és az adott óránkénti nyeremény is!

Online nyeremény esetében a weboldalon felugró üzenet jelzi, ha nyertél, és 24 órán belül rendszerünk automata e-mailt küld Neked az online ajándékkal kapcsolatos részletekről a játék során regisztrált e-mail címedre. Ha nem kaptad meg az e-mailt, akkor kérjük, hogy ellenőrizd a levélszemét és Promóciók mappákat is vagy írj nekünk e-mailt a pottyos@bangbang.hu e-mail címre. Online nyereményből korlátlan mennyiséget nyerhetsz meg a játék során.

Óránkénti nyeremény esetén a weboldalon felugró üzenet jelzi, ha nyertél, és 5 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden. Óránkénti nyereményből típusonként 1 db-ot nyerhetsz meg a játék során.

Hogyan használhatom fel az online nyereményem?

Online nyeremény esetében részletes tájékoztató e-mailt küldünk az 1000 Ft értékű Hervis vásárlási kupon kóddal együtt.
A kupont az alábbi feltételekkel tudod beváltani egyszeri alkalommal a Hervis webshopan vagy bármely magyarországi Hervis üzletben:

 • Beváltás helye:
  • Hervis Webshop: https://www.hervis.hu/store. Helyezz a kosárba legalább 5.000 Ft értékű terméket, és add meg kedvezménykódod a kosár oldalon a kedvezmény érvényesítéséhez. Miután érvényesítetted kódod, az 1000 Ft értékű kedvezmény automatikusan levonódik rendelésed végösszegéből.
  • Bármely magyarországi Hervis üzlet, amelyek mindenkor aktuális listája elérhető a https://www.hervis.hu/store/store-finder weboldalon. Az üzletekben a kinyomtatott, vagy a telefonodon bemutatott kuponkódot a kasszánál tudod felhasználni.
 • Beváltás határideje: 2021. december 31.
 • A kuponkedvezmény felhasználható minimum bruttó 5.000 Ft végösszegű, egyetlen tranzakción belül történő vásárlás esetén (a kiszállítás díja nem tartozik bele a vásárlási értékbe). Egy minimum bruttó 5000 Ft értékű vásárlás esetén csak 1 db 1000 Ft értékű kupon használható fel.
 • A kuponkedvezmények nem összevonhatók.
 • A kuponkedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.
 • A kuponkedvezmény készpénzre nem váltható.
 • A kuponkedvezmény nem átruházható.

Kérjük, hogy amennyiben nem kaptál ilyen levelet a nyertességet követő 24 órán belül, akkor ellenőrizd a levelező rendszered levélszemét és promóciók mappáját vagy írj e-mailt a pottyos@bangbang.hu e-mail címre.
Az online ajándékkal kapcsolatosan bővebb részleteket a Játékszabályzatban is megtalálod.

Hogyan kapom meg az ajándékomat, ha nyertem?

Óránkénti és heti nyeremény nyerteseként (kivéve Neuzer Hollandia Deluxe e-bike) ajándékodat a Sprinter futárszolgálattal küldjük el Neked az általad megadott címre a nyereményjátékot követő 90 napon belül. A kézbesítés időpontját nem választhatod meg, de ha a futár nem talál a megadott címen, még egy alkalommal ismételten megkísérli a kiszállítást. A kiszállítás napjáról e-mailben kapsz értesítést a futárszolgálattól.

Online ajándék (Hervis kupon) esetében 24 órán belül elküldjük Neked e-mailben a kupont és a beváltással kapcsolatos tudnivalókat a regisztráció során megadott e-mail címedre.

Amennyiben Neuzer Hollandia Deluxe e-bike-ot nyertél, akkor a Neuzer munkatársai időpontegyeztetést követően szállítják ki a megbeszélt szállítási címedre és üzembe helyezést követően adják át a nyereményedet a nyereményjátékot követő 90 napon belül.

Főnyeremény esetén nyertességed ellenőrzését követően munkatársaink értesíteni fognak e-mailben és telefonon a további teendőkről. A fődíjat legkésőbb a promóciót követő 90 napon belül utalja el a szervező a nyertes részére, amennyiben rendelkezik saját bankszámlával, ha nincs saját bankszámlája, akkor a nyeremény folyósításának feltétele, hogy nyisson egy bankszámlát az általa választott banknál.

Mikor kapom meg az ajándékomat?

Nyereményedet (kivéve online ajándék, Neuzer Hollandia Deluxe e-bike és főnyeremény) a promóciót követő 90 naptári napon belül juttatjuk el a nyertességed igazolása során megadott címedre.

Amennyiben online ajándékot (Hervis kupont) nyertél, akkkor 24 órán belül elküldjük Neked e-mailben a kupont és a beváltással kapcsolatos tudnivalókat a regisztráció során megadott e-mail címedre. Kérjük, hogy amennyiben nem kaptál ilyen levelet a nyertességet követő 24 órán belül, akkor ellenőrizd a levelező rendszered levélszemét és promóciók mappáját, vagy írj e-mailt a pottyos@bangbang.hu e-mail címre.

Amennyiben Neuzer Hollandia Deluxe e-bike-ot nyertél, akkor a Neuzer munkatársai időpontegyeztetést követően szállítják ki a megbeszélt szállítási címedre és üzembe helyezést követően adják át a nyereményedet a nyereményjátékot követő 90 napon belül.

A fődíjat legkésőbb a promóciót követő 90 napon belül utalja el a szervező a nyertes részére, amennyiben rendelkezik saját bankszámlával, ha nincs saját bankszámlája, akkor a nyeremény folyósításának feltétele, hogy nyisson egy bankszámlát az általa választott banknál.

Ha már egyszer nyertem óránkénti ajándékot vagy kupont akkor nyerhetek másodszorra is?

Igen, érdemes folyamatosan játszanod, mert változó óránkénti ajándékokkal várunk a teljes játék során. Óránkénti nyereményből típusonként maximum 1 db-ot, míg kuponból korlátlan mennyiséget nyerhetsz meg a játék során!

Honnan tudom, hogy mikor töltsem fel a kódomat, ha egy adott óránkénti nyereményt szeretnék megnyerni?

Az óránkénti nyeremények esetében a játék kezdetét megelőzően közjegyző jelenlétében előre kisorsoltuk a nyerő időpontok mindegyikét és a hozzájuk tartozó ajándékokat is. Az óránkénti ajándékok nyerő időpontjait, valamint azt, hogy melyik órában melyik nyeremény kerül kisorsolásra, senki sem ismerheti meg a játék során, így érdemes gyakran felkeresned az oldalt, és minél több kódot feltöltened, hogy megnyerhesd azt a nyereményt amelyiket szeretnéd. A nyereményeket ITT tekintheted meg.

Szeretném kicserélni valami másra a nyereményem. Hol tehetem ezt meg?

Sajnos a nyeremények cseréjére nincs lehetőség. Javasoljuk, hogy tölts még fel kódokat, hogy esélyed legyen megnyerni azt az ajándékot, amelyiket szeretnéd.

Ha már egyszer nyertem heti ajándékot, akkor is indulhatok a következő heti nyereménysorsoláson?

Igen, indulhatsz, viszont egy típusú ajándékból maximum egy darabot nyerhetsz a játék teljes időtartama során.

Mit jelentenek az esélyszorzók?

Azt mutatják, hogy hányszoros eséllyel indulsz a heti, illetve a fődíj ajándék sorsolásán.
Ha legalább 5 db kódot feltöltesz a sorsolást megelőző napig, azaz hétfő 23:59-ig, akkor részt vehetsz az adott heti nyeremény sorsolásán. Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig indulhatsz a fődíjért is. További kódfeltöltésekkel többszörözheted a nyerési esélyeidet. Ha például 10 db kódot töltöttél fel egy héten, akkor kétszeres eséllyel indulsz az adott heti ajándékért.

ÍGY NYERHETSZ
AJÁNDÉKOK
JÁTÉKSZABÁLYZAT
GYIK

POTTYOS.HU

Várjuk a kommentedet!

Leizt nyereményjáték: A játék május 31-ig tart!

Milka nyereményjáték 2021 – nyerj 1200000 forintot! A játék május 31-ig tart!