in

The Voice 2023 3. adás (Válogató) videa – nézd meg online

The Voice 2023 3. adás videa – nézd meg online.

Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel elfoglalják helyüket a sorsfordító székekben, hogy a válogatókon eldöntsék, kik jussanak a csapatukba, majd a párbaj és a kiütés után az élő show-ba.

A válogatók során a coachok úgy választják ki a meghatározott számú versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, hiszen háttal ülnek a színpadnak, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni.

A versenyzőknek pedig elég lesz egy coachot meggyőzniük ahhoz, hogy toEvábbjussanak, ugyanis, ha az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is juttatta a csapatába.

Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. A válogatók alatt a The Voice műsorvezetője, Istenes Bence sem fog tétlenkedni, hiszen ő az, aki a színpad mögött faggatja a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket és hozzátartozóikat


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

The Voice 2023 3. adás (Válogató)

Szívszorító sorsokkal és ismerős arcokkal találkoztak a coachok a The Voice harmadik Válogatóján

Több olyan énekes is feltűnt a The Voice 3. Válogatóján, akikkel korábban már találkozhattunk az RTL képernyőjén.

A kirobbanó tehetségek ismét heves reakciót váltottak ki a coachokból, akiknek most is meg kellett küzdeniük érzelmeikkel a megható pillanatok után.

A műsor ezen epizódja egyelrőe nem érhető el a videa oldalán.

Bővebb: The Voice 2023 3. adás

Szólj hozzá!

Cápák között 6. évad 3. adás videa – nézd meg online!

Séfek Séfe 2023 5. évad 11. adás – nézd vissza online!