in

The Voice 2023 3. adás (Válogató) videa – nézd meg online

The Voice 2023 3. adás videa – nézd meg online.

Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel elfoglalják helyüket a sorsfordító székekben, hogy a válogatókon eldöntsék, kik jussanak a csapatukba, majd a párbaj és a kiütés után az élő show-ba.

A válogatók során a coachok úgy választják ki a meghatározott számú versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, hiszen háttal ülnek a színpadnak, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni.

A versenyzőknek pedig elég lesz egy coachot meggyőzniük ahhoz, hogy toEvábbjussanak, ugyanis, ha az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is juttatta a csapatába.

Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. A válogatók alatt a The Voice műsorvezetője, Istenes Bence sem fog tétlenkedni, hiszen ő az, aki a színpad mögött faggatja a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket és hozzátartozóikat

The Voice 2023 3. adás (Válogató)

Szívszorító sorsokkal és ismerős arcokkal találkoztak a coachok a The Voice harmadik Válogatóján

Több olyan énekes is feltűnt a The Voice 3. Válogatóján, akikkel korábban már találkozhattunk az RTL képernyőjén.

A kirobbanó tehetségek ismét heves reakciót váltottak ki a coachokból, akiknek most is meg kellett küzdeniük érzelmeikkel a megható pillanatok után.

A műsor ezen epizódja egyelrőe nem érhető el a videa oldalán.

Bővebb: The Voice 2023 3. adás

Szólj hozzá!

Cápák között 6. évad 3. adás videa – nézd meg online!

Séfek Séfe 2023 5. évad 11. adás – nézd vissza online!