in

Cápák között 6. évad 3. adás videa – nézd meg online!

Cápák között 6. évad 3. adás videa – nézd meg online!

Az izgalmas show-műsor 5 főszereplője – Orbók Ilona, Dr. Varga Eszter, Balogh Levente, Balogh Péter és Moldován András – a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai.

Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be.

Nagyot haraptak a Cápák: Balogh Petya, Moldován András és Balogh Levente közösen csaptak le a mesterséges intelligenciára


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

Gyertákkal, csokikkal, fitness ruházattal és mesterséges intelligenciával érkeztek vállalkozások a Cápák elé a Cápák között hatodik évadának harmadik adásában.

Elfújták a Cápák a trágár gyertyákat

Kónya Gábor 10 éve online vállalkozó, aki most legújabb márkáját hozta el a Cápák között befektetőinek. A Yourflame webshopban 100% vegán szójaviaszból készült illatgyertyákat árulnak. „Nem a modoros, bekuckózós vonalat képviseljük. Felvállaljuk, hogy flegmák vagyunk.” – fejtette ki üzletpolitikáját a vállalkozó, aki 10 millió forintért érkezett, melyért cserébe 10% tulajdonrészt ajánlott fel a Cápáknak gyertyás bizniszéből, miközben négy másik webshopot is működtet. A Cápák igyekeztek megfejteni, hogy mi lehetne számukra üzlet Kónya Gábor márkájában. Petya az illatgyertyákon található szövegekben látta a termékek sikerét, Moldován András viszont arra próbált választ kapni a vállalkozótól, hogy miért adjon neki 10 milliót, hiszen helyette akár el is lophatná az üzletét. „Nem azt mondtuk, hogy rossz az üzlet, amit csinálsz, hanem hogy mi nem kellünk neked” – összegezte végül Balogh Levente a Cápák álláspontját.

Itt a „Csokicápa”?

A Passionate csokoládé története 13 évvel ezelőtt kezdődött teljesen nulláról, egy 6 darabos csokikanál készlettel. Szőke Bertoldban akkor tudatosult, hogy egy minőségi termék minőségi csomagolásban gyorsan sikeres tud lenni. Jelenleg 8 ország prémium csokigyártójának képviseletét látják el Magyarországon, több mint 800 aktív kiskereskedelmi partnerrel dolgoznak, 5 saját brandet építenek és 6 országba exportálnak. A kis családi vállalkozásból vállalatot szeretnének építeni – ehhez pedig 200 millió forintot kért a Cápáktól 5% tulajdonrészért cserébe. Balogh Petya reméli, hogy Szőke Bertoldból előbb-utóbb „csokicápa” lesz, hogy a jövőben minden forgatáson kapjanak a Passionate csokoládé termékeiből. A Cápáknak tetszett a vállalkozás, de a rossz üzletérték-számítás miatt végül nem tudtak befektetési ajánlatot tenni, amitől Moldován András is csalódott lett. Balogh Levente pedig nem akarta a vállalkozót megsérteni ajánlatával, így hivatalosan el sem hangzott, hogy 200 millióért 40%-os üzletrészt vásárolna.

Fitness testvérek a Cápák előtt

Oczella Eszter és Oczella Krisztina sportos projektjüket hozták el a Cápáknak. Keo Fitness vállalkozásukat 2016 nyarán alapították, melynek legfőbb üzenete: „Legyél bármely sport szerelmese, érzed magad jól és magabiztosan a bőrödben!” Családi vállalkozásként működnek, viszont szeretnének jelentős szintet lépni, ezért úgy döntöttek, ideje tőkét bevonni, illetve olyan gazdasági szakértőt, aki útmutatást tud nekik adni. A vállalkozók 50 millió forintot kértek 15%-ért cserébe. A két Cápalány látott leginkább fantáziát az Oczella- testvérek vállalkozásában. Habár Dr. Varga Eszter kiszállt, komoly tanácsokkal engedte el a vállalkozókat. Orbók Ilona pedig befektetési ajánlat helyett inkább máshogy segítené a Keo Fitness fejlesztését. Ingyenes ajánlott tett egy üzleti terv összeállítására, ami, ha nem térülne meg, évekkel később kivásárolná a testvéreket az üzletből.

Visszatérő vállalkozónak eddig kettőből semmi

A Ducitárs megálmodója visszatért a Cápák elé, és még mielőtt bármit is mondott volna új vállalkozásáról, elkért tőlük 30 millió forintot 20% tulajdonrészért cserébe. A 2020-ban bemutatott társkeresőjét a párja ihlette, a mostani üzletét pedig a macskája. Moldován András szerint 2023-ra mániássá váltak az emberek, és azt hiszik, hogy bármi, amit kitalálnak, az jó lesz. Györfi András egy olyan böngésző-kiegészítőt hozott idén a Cápáknak, amivel képek internetes letöltését szerette volna megreformálni. A Cápák nem lustaságból, de kiszálltak a Lazy Felix nyújtotta lehetőségből.

Nagyot haraptak a Cápák

Az Angliában élő Tóth Benedek azért érkezett a Cápákhoz, hogy bemutassa nekik azt a személyre szabható chatbotot, ami nemcsak kommunikálni tud, de le is tud menedzselni teljes folyamatokat. A Molin AI olyan mesterséges intelligenciával rendelkezik, hogy már-már emberi szinten képes létezni. A vállalkozásuk fejlesztéséhez 75 millió forintra lenne szükségük, amiért cserébe 5%-ot tudtak felajánlani. A Molin AI mind az öt Cápa érdeklődését felkeltette. Először Balogh Petya, Balogh Levente és Orbók Ilona tett közös ajánlatot Tóth Benedeknek. Majd dr. Varga Eszter is becsatlakozott, de ő egyedül akarta megszerezni az üzletet. A vállalkozó ellenajánlata viszont átrendezte a befektető Cápák névsorát. Végül három Cápa is beleharapott az AI-vállalkozásba 25-25 millió forinttal, 3-3%-os üzletrészért.

A műsor ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán.

Bővebb: Cápák között 6. évad 3. adás

Szólj hozzá!

Mikor kezdődik az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát! 2023?

The Voice 2023 3. adás (Válogató) videa – nézd meg online