in

Tesco nyereményjáték – nyerj Legot: a játék december 17-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Tesco nyereményjáték – játssz és nyerj Legot.

Vásárolj 2017. november 3. és december 17. között bármilyen LEGO® játékot bármely magyarországi Tesco áruházban, és nyerj LEGO City, LEGO Friends vagy LEGO DUPLO játékot mindennap! Ezen túlmenően automatikusan részt veszel a 3 főnyeremény LEGO® Creator megaszett sorsolásán!

Vásárolj bármilyen LEGO® játékot 2017. november 3. és december 17. között! Minimális vásárlási érték LEGO® játékból egy blokkon bruttó 3190 Ft. Regisztrálj a www.vegyelesnyerj.hu weboldalon! A játék feltételeinek megfelelő játékos a saját választása szerint, a nyereménylistán szereplő LEGO City, LEGO Friends vagy LEGO DUPLO játékok egyikét nyerheti meg. A részvétel feltétele a regisztrációs űrlap helyes és teljes kitöltése. Több, azonos tartalmú regisztráció esetén csak az első kerül figyelembevételre.

Egy játékos naponta legfeljebb öt alkalommal regisztrálhat, és az érvényesség feltétele, hogy minden egyes regisztráció mögött a játék feltételeinek megfelelő és külön blokkon szereplő vásárlás álljon. Egy blokk adatai csak egyszer használhatók fel a játék során. Az akcióban való részvétellel elfogadod annak részvételi feltételeit és szabályait, illetve hozzájárulsz személyes adataid feldolgozásához.

Bővebb ITT

Várjuk a kommentedet!

Szoros volt! Ricco és Claudia lett a 2017-es X-Faktor győztese

Knorr nyereményjáték az Auchan-ban – a játék november 30-ig tart