in ,

Szoros volt! Ricco és Claudia lett a 2017-es X-Faktor győztese

Döntöttek a nézők: Ricco és Claudia az idei X-Faktor 2017 győztese, akik egy luxusutazás és az egy éven át havi egymillió forintnyi készpénznyeremény mellett további 10 millió forinttal lettek gazdagabbak: ezt az összeget zenei karrierjük beindítására fordíthatják. De itt nem ér véget az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató műsora, hiszen jövőre is lesz X-Faktor!

Tetőfokára hágott a hangulat és az izgalom szombat este az X-Faktor stúdiójában, ahol már csak Serena Rigacci, Ricco és Claudia és Gulyás Roland volt versenyben a győztes címért. Egy közös dal erejéig visszatértek a már kiesett versenyzők: Abaházi Nagy Lívia, Bereznay Dániel, Berta Dániel, Erdős Viola, Hegedűs Péter, Mézes Norbert, Tóth Bettina, a London Kids és a Radio Mobster is. A finálé extra-produkciójaként a 2016-os X-Faktor győztese, Opitz Barbara énekelte el „Nincs az a pénz” című slágerét – Burai Krisztiánnal, a dal szerzőjével. A dal videóklipje egy hónap alatt már több mint hétmillió megtekintést ért el.

A finalisták – Serena Rigacci, Ricco és Claudia és Gulyás Roland – először azokat a dalokat énekelték el, amelyeket még az előválogatókra hoztak magukkal, majd mentoraikkal duetteztek. Így Serena Rigacci ByeAlexel, Ricco és Claudia Gáspár Lacival, míg Gulyás Roland Radics Gigivel, nyűgözte le a közönséget.

Ezt követően lezárult az első körös szavazás: az sms-ben és az RTL24 nevű applikáción keresztül beérkezett szavazatok alapján Gulyás Roland lett az idei X-Faktor harmadik helyezettje.

Így már csak Serena Rigacci és Ricco és Claudia énekelhette el a még elő nem adott párbajdalát, majd a győztes dalát, amelyet idén először mindenkinek személyre szabva szereztek az alkotók. Serena Rigacci dalát Schmidt Gergő és Márta Alex – vagyis a Senkise formáció jegyzi, Ricco és Claudiának Gáspár Laci és Czutor Zoltán írt dalt. Gulyás Roland, bár a döntőben nem tudta elénekelni ByeAlex szerzeményét, de hamarosan ez is hallható lesz.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

A nézők végül meghozták a végső döntést, akik az X-Faktor adásaiban 2017-ben, 3708832 alkalommal nyilvánítottak véleményt applikáció és SMS által. Az RTL applikációk sikerét bizonyítja az is, hogy eddig több mint 2300000 regisztrált felhasználó lépett be az alkalmazásba.

A beérkezett szavazatok alapján Ricco és Claudia 50,93%-kal lett a 2017-es X-Faktor győztese.

Szólj hozzá!

X-faktor 2017 – megvan a győztes

Tesco nyereményjáték – nyerj Legot: a játék december 17-ig tart