in

TESCO nyereményjáték: Kerti kalandok az MTD-vel

Hirdetés

TESCO nyereményjáték: Kerti kalandok az MTD-velVásárolj valamely TESCO áruházban bármilyen, az aktuális reklámújságban szereplő MTD kertigépet. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a játék oldalán. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, az eredeti nyertes blokkot be kell küldeni.

Játssz velük és nyerj egy wellness hétvégét a veszprémi Betekints Hotelbe vagy  egy ajándékszelvényt a Sobri Jóska Kaland- és Élményparkba, Kislődre! Kerti munka után jöjjön a pihenés, a kaland és a szórakozás!

Vásárolj a 2015.04.08-tól érvényes Tesco katalógusban szereplő MTD termékek közül legalább egyet. Regisztrálj a www.mtdnyeremenyjatek.hu oldalon és töltsd fel a vásárlást igazoló nyugta 9 jegyű számát és a vásárlás dátumát.

A játék időtartama: 2015.04.08-2015.04.22. A nyugták feltöltése 2015.04.30-ig lehetséges.

Így a megadott igazoló nyugta adataival részt veszel a sorsoláson. Ha több nyugta érvényes adatait tölti fel, akkor annyiszor vesz részt a sorsoláson, ahány különböző nyugta érvényes adatait feltöltötte. Egy nyugta adatai egy feltöltésnek minősülnek abban az esetben is, ha azzal több MTD termék vásárlása is igazolható. A vásárlást igazoló blokkot őrizze meg 2015. június 30-ig.

A részvételi feltételekről, a játékban résztvevő MTD termékekről és a nyereményekről bővebb információ a www.mtdnyeremenyjatek.hu oldalon és a Tesco vevőszolgálatokon található.

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Nyerj KIKA vásárlási utalványt!

RAUCH nyereményjáték a SPAR-ban: Nyerjen wellness-hétvégét