in

Supershop nyereményjáték 2020 – Ajándéktermék a SPAR-ban: február 29-ig tart

Hirdetés

Supershop nyereményjáték 2020 – Ajándéktermék a SPAR-ban: február 29-ig tart.

– Vásárolj legalább 4000 Ft-ért, a SPAR-csoport üzleteiben,
– használd SuperShop kártyádat,
– minden 10. vásárlónak garantált nyereményt vagy SuperShop pontot adnak,
– és FŐDÍJKÉNT az oldalon regisztrálók között 2 millió SuperShop pontot sorsolnak ki!

 A promóció időtartama alatt, 2020. február 1-29. között minden tizedik, plasztik SuperShop kártyáját használó vásárló, aki egy összegben, kedvezményekkel együtt (egy blokkon) legalább 4000 Ft-ért vásárol bármely magyarországi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner, SPAR market üzletben, garantált ajándékot kap. A vásárláskor kapott SuperShop slip szelvény tartalmazza a konkrét nyereménytermék megnevezését.

A nyertes vásárlónak a beváltáshoz az „Ön nyert…„ feliratú SuperShop slip szelvényt és a szelvényen szereplő nyereményterméket a kasszához kell vinni legkésőbb 2020. március 8-án üzletzárásig. A beváltás nem lehetséges az üzletek önkiszolgáló kasszáin. Az üzletek nyitvatartási ideje eltérő. A nyertes SuperShop slip szelvények beváltása nincs vásárláshoz kötve.

Egyszerre korlátlan számú nyertes szelvény váltható be az áruházban, aktuálisan rendelkezésre álló nyereménytermék készlete erejéig. A nyeremény készpénzre, más termékre nem váltható. Kizárólag sérülésmentes, eredeti SuperShop slip szelvény váltható be. Elveszett, ellopott nyertes SuperShop szelvényt nem pótolunk. A promócióban a SPAR express, DESPAR üzletek, SPAR online shop nem vesznek részt.

Aki a promóció időtartama alatt plasztik SuperShop kártyával egy összegben, legalább 4000 Ft-ért vásárol a fenti üzletek valamelyikében és regisztrál a www.supershop.hu/nyerjen weboldalon, részt vesz a 2 millió SuperShop pont főnyeremény sorsolásán. További részletek a www.spar.hu weboldalon és a résztvevő áruházakban.

https://www.supershop.hu/nyerjen/
Kódfeltöltés

Szólj hozzá!

Happy Day nyereményjáték – Gyűjtsd a kupakokat és nyerj téli üdülést: a játék február 28-ig tart!

Hamu és Gyémánt nyereményjáték – Utazz New Yorkba! A játék február 29-ig tart!