in

Hamu és Gyémánt nyereményjáték – Utazz New Yorkba! A játék február 29-ig tart!

Hirdetés

Hamu és Gyémánt nyereményjáték – Utazz New Yorkbaba!

“A Hamu és Gyémánt magazinnal New Yorkba repítjük olvasóinkat: téli lapszámunk 30 oldalas útikalauzával kihagyhatatlan látnivalókat és titkos helyeket mutatunk be. Rendhagyó előfizetői akciónk keretében pedig két repülőjegyet sorsolunk ki az amerikai metropoliszba!

Sodródni a tömeggel a Fifth Avenue-n, tolakodni a liftnél az Empire State Buildingben, kikönyökölni egy helyet a hajókorlátnál a Liberty Islandhez közeledve, bekapni egy hot dogot a Broadway egyik sarkán, keresztül-kasul átkelni a zebrákon a Times Square-en, böngészni a medencefalra írt neveket a Ground Zerónál, leheveredni a fűbe vagy körbefutni a tavat a Central Parkban, befalni egy szendvicset egy autentikus zsidó vagy olasz delikáteszben, sikoltva kanyarogni a Cyclone-on Coney Islanden, barangolni a kínai negyedben, ahol Ázsiában érzi magát az ember, beülni egy kávéra egy szűk utcácskában Greenwich Village-ben, elképzelni egy lakást a Vasalóházban, a karzatról nézni a hangyabolyszerű nyüzsgést a Wall Street-i tőzsdén, eldúdolni az Imagine-t a Dakota-ház bejáratánál, képeslapszerű fotókat lőni a Staten Island-i kompon Manhattanről és a Szabadság-szoborról. A Nagy Alma minden pillanatában megmutat valamit magából – írjuk a Hamu és Gyémánt magazin téli útikalauzában.

Ha személyesen is részese lenne az élménynek, akkor fizessen elő egy évre a Hamu és Gyémánt magazinra, és nyerjen 2 db repülőjegyet New Yorkba!

Az éves előfizetés díja: 6240 forint

Nyeremény: 2 darab retúr, turistaosztályú repülőjegy New Yorkba a KLM Holland Királyi Légitársaság járatain”

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Az akció 2020. február 29-ig tart
Sorsolás: 2020. március 12.

Játssz itt

Szólj hozzá!

Supershop nyereményjáték 2020 – Ajándéktermék a SPAR-ban: február 29-ig tart

Ragozz.hu – Orbit, Airwaves, Juicy Fruit nyereményjáték: a játék február 29-ig tart!