in

Simple játék – mentsd egyszerűen: a játék november 26-ig tart!

Hirdetés

Mentsd el a bankkártyádat a Simple rendszerben és nyerj!

Pár pillanat alatt regisztrálhatod bankkártyádat a Simple fiókodba és értékes nyereményekkel gazdagodhatsz! Ráadásul, ha Mastercard bankkártyát regisztrálsz, akkor megduplázod a nyerési esélyeidet!

Van már Simple fiókban rögzített bankkártyád? Akkor sem maradsz ki a játékból! Fizess mentett bankkártyáddal a Simple Univerzumban elérhető bármely szolgáltatásban, és máris részt veszel a nyereményjátékban! Minél többször vásárolsz, annál nagyobb esélyed a nyeremények egyikére!

Nyeremény:
1 db Samsung Galaxy Note 9,
500.000, azaz ötszázezer forinttal feltöltött Prepaid bankkártya.

A Főjátékban azok a természetes személyek vehetnek részt, akik:

a) élő, a Szolgáltató által üzemeltetett Simple Applikációban, SimplePay szolgáltatásban vagy a Simple Univerzumban Simple regisztrációval, Simple fiókkal rendelkeznek, magukra nézve kötelezőnek fogadták el a Simple ÁFF rendelkezéseit, és a Játék időtartama alatt a Simple Fiókjukban legalább egy érvényes bankkártyát rögzítettek fizetéshez, vagy
b) élő, a Szolgáltató által üzemeltetett Simple Applikációban, SimplePay szolgáltatásban vagy a Simple Univerzumban Simple regisztrációval, Simple fiókkal rendelkeznek, magukra nézve kötelezőnek fogadták el a Simple ÁFF rendelkezéseit, és a Simple Fiókjukban már korábban rögzített bankkártya használatával érvényes és sikeres tranzakciót bonyolítanak le a Simple univerzumban, és
c) teljesítik a jelen Szabályzatban rögzített egyéb feltételeket.

Az Aljátékban azok a természetes személyek vehetnek részt, akik megfelelnek a 2. b) – c) pontok alatt meghatározott feltételeknek, és akik a b) pont szerint rögzített Mastercard vagy Maestro által kibocsátott bankkártyával bonyolítják le a fenti b) pont szerinti fizetési tranzakciót.

A Játék kezdő időpontja: 2018. 10. 15. 00:00 óra
A Játék záró időpontja: 2018. 11. 25. 24:00 óra
A Főjáték sorsolás időpontja: 2018. 11. 26. 10:00 óra
Az Aljáték sorsolás időpontja: 2018. 11. 26. 14:00 óra

Játékszabályzat|
Nyertesek

Szólj hozzá!
Valóvilág 9: íme a VV Radics - VV Era párbaj végeredménye

Valóvilág 9: íme a VV Radics – VV Era párbaj végeredménye

Listerine nyereményjáték - nyerj elektromos fogkefét

Listerine nyereményjáték – nyerj elektromos fogkefét: a játék november 30-ig tart