in

Lidl – Pöttyös nyereményjáték: A játék november 25-ig tart

Hirdetés

Lidl – Pöttyös nyereményjáték: A pöttyössel most játszva nyerhetsz. A játék november 25-ig tart.

Vásárolj a játék időtartama alatt bármely Lidl üzletben 12×30 g-os Pöttyös Túró Rudi csomagot, majd a vásárlás igazoló blokk adatait regisztráld a weboldalon.

Nyeremény:

  • 5 db Xbox One X 1TB játékkonzol – Most a tied lehet a MICROSOFT csúcstechnológiás játékkonzolja, amely a jelenleg kapható legerősebb. A finom Pöttyös falatok mellé most megannyi játék élménye is várja.
  • heti egy Samsung Galaxy Tab 3 – Ezzel az ajándékkal nem csak a Pöttyös finomságokat vághatja zsebre, hanem az egész internetet is! Samsung tabletével egyszerűen szörfölhet a neten, nézheti filmjeit, játszhat játékaival vagy olvashatja kedvenc könyveit. Készüljön fel az élményekre!
  • óránként egy pöttyös szívószálas pohár – Óránként nyerhető szívószálas pohár, amelyet vidám Pöttyös dekoráció tesz egyedivé. Szerezze meg ezt a nem mindennapi ajándékot, amely egyszerre praktikus és dizájnos is!

Egy Játékos a Játék időtartama alatt kizárólag egyszer jogosult regisztrálni a Weboldalon. Egy Játékos a Játék időtartama alatt korlátlan számú Pályázat beküldésére jogosult. Amennyiben ugyanazt a Pályázatot a Játékos többször tölti fel, úgy Szervező az első feltöltött Pályázatot regisztrálja, a további, ugyanazon Pályázatot tartalmazó feltöltéseket a Játék során nem veszi figyelembe.

A Játékos köteles a Játék végét követő 90 (kilencven) naptári napig az eredeti Blokkot sértetlen és jól olvasható állapotban megőrizni, és azt a Szervező ez irányú kérése esetén a Szervezőnek vagy Lebonyolítónak bemutatni, amely a nyeremény átvételének előfeltétele.

ÍGY NYERHET
NYEREMÉNYEK
JÁTÉKSZABÁLYZAT
NYERTESEK

Szólj hozzá!
Valóvilág 9: íme a VV Radics - VV Era párbaj végeredménye

Valóvilág 9: íme a VV Radics – VV Era párbaj végeredménye

Listerine nyereményjáték - nyerj elektromos fogkefét

Listerine nyereményjáték – nyerj elektromos fogkefét: a játék november 30-ig tart